Μπέρδεψε το φρένο με το γκάζι και βούτηξε σε λίμνη
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Μπέρδεψε το φρένο με το γκάζι και βούτηξε σε λίμνη

2.591 Επισκέψεις στο άρθρο (21/10/2021)

Ο 31χρονος οδηγός, στην προσπάθειά του να κάνει όπισθεν, μπέρδεψε το φρένο με το γκάζι και έπεσε μέσα στην λίμνη που υπήρχε δίπλα.

Στα βάθη μιας λίμνης βρέθηκε μια Lamborghini στην Αυστρία, όταν, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός μπέρδεψε το φρένο με το γκάζι, στην προσπάθειά του να κάνει όπισθεν.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σώος ο οδηγός!

Το περιστατικό συνέβη πριν δύο μέρες αργά το βράδυ στην λίμνη Mondsee της Αυστρίας, όταν ο 31χρονος οδηγός της Lamborghini και ο 40χρονος συνοδηγός του πάρκαραν σε χώρο parking. O συνοδηγός βγήκε από το αυτοκίνητο, όμως ενώ ο οδηγός επιχειρούσε να κάνει όπισθεν, μπέρδεψε το φρένο με το γκάζι και βούτηξε μέσα στην λίμνη. Ευτυχώς, όταν το αυτοκίνητο έπεσε στην λίμνη, ο οδηγός κατάφερε να βγει έξω από το αυτοκίνητο και να κολυμπήσει μέχρι την ακτή. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο που τον μετέφερε σε κοντινό νοσοκομείο επειδή είχε υποστεί ελαφρούς τραυματισμούς.

Η Αστυνομία τον «γλέντησε»

Η Αστυνομία της περιοχής δεν δίστασε να ανεβάσει σε post στο Facebook το συμβάν, αναφέροντας πως κάποιος «έκανε αίτηση να γίνει ο διάδοχος του Daniel Craig στις ταινίες James Bond», καθώς στην ταινία «The Spy Who Loved Me», μια Lotus Esprit γίνεται «υποβρύχιο».

Χρειάστηκαν τρεις ώρες για να ανασυρθεί η Lamborghini

Για να ανασυρθεί η Lamborghini από την λίμνη, χρειάστηκε να βουτήξουν πέντε δύτες, να φέρουν μαζί τους ειδικό εξοπλισμό αλλά και να βοηθήσει ένας γερανός. Η προσπάθειά τους διήρκησε περίπου τρεις ώρες.

Φταίνε και οι εταιρείες που βάζουν τα πεντάλ δίπλα δίπλα...
- Πήγε να κάνει όπισθεν αλλά ξέχασε πως φρενάρουν!
- Έστειλε την Lambo για μπανάκι μέσα σε λίμνη
- Έκαναν τρεις ώρες να την ανασύρουν
Καλά, πώς γίνεται να μπερδέψεις το φρένο με το γκάζι;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ELASTIKA 2024
OPEL