Lamborghini: Αργεί πολύ ο ερχομός της ηλεκτρικής Urus

Lamborghini: Αργεί πολύ ο ερχομός της ηλεκτρικής Urus

1.681 Επισκέψεις στο άρθρο (17/5/2022)

Αν και είναι θέμα χρόνου να έρθει η ηλεκτρική Urus στην αγορά, αυτό δεν πρόκειται να γίνει πριν την άφιξη της επόμενης γενιάς το 2028.

Σίγουρη η άφιξή της

Η Lamborghini Urus είναι ένα από τα πιο ισχυρά και ακριβά SUV που βρίσκονται αυτή την στιγμή στην αγορά αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για πολλούς φίλους της ιταλικής φίρμας και για αυτό η Lamborghini σχεδιάζει να λανσάρει μια πιο σκληροπυρηνική έκδοση τους επόμενους μήνες. Εάν κάποιος περιμένει να δει κάποια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση πάντως θα απογοητευτεί…
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Borkert: «Αργά ή γρήγορα η Urus θα γίνει ηλεκτρική»

Ξένα μέσα είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τον αρχισχεδιαστή της Lamborghini με όνομα Mitja Borkert και να μιλήσουν για αρκετά θέματα, μεταξύ των οποίων ήταν η άφιξη μιας αμιγώς ηλεκτρικής έκδοση του Super-SUV. O Borkert αποκρίθηκε λέγοντας: «Αργά ή γρήγορα η Urus θα γίνει ηλεκτρική, για να είμαι ειλικρινής, λόγω των κανονισμών και της παγκόσμιας αποδοχής, όλα πηγαίνουν προς τα εκεί. Δεν λέω αυτή την στιγμή ότι ο διάδοχος της Urus θα είναι ηλεκτρικός αλλά οτι για όλα τα αυτοκίνητα, ο ηλεκτρισμός βγάζει νόημα».

Μετά το 2028 η ηλεκτρική Urus

Είναι δύσκολο να συμπεράνουμε τι ακριβώς κρύβεται πίσω από τα λόγια του Borkert αλλά κατά πάσα πιθανότητα, η Lamborghini έχει στα σχέδιά της να κατασκευάσει μια ηλεκτρική Urus, αν και είναι σίγουρο πως αυτό δεν θα γίνει σύντομα. Η ηλεκτρική έκδοση λέγεται πως θα κάνει ντεμπούτο με την άφιξης της επόμενης γενιάς το 2028.

Σε ό,τι αφορά  την υπόλοιπη γκάμα της Lamborghini, ο Borkert επιβεβαίωσε πως σκοπός της εταιρείας είναι να προσφέρει εκδόσεις με κινητήρες εσωτερικής καύσης για όσο καιρό αυτό είναι νόμιμο. Η μετάβαση στα ηλεκτρικά πάντως φαίνεται πως είναι αναπόφευκτη.

Δεν καίγονται στην Lamborghini!
- Έρχεται σκληροπυρηνική έκδοση μέσα στο 2022
- Μετά το 2028 o ερχομός της ηλεκτρικής Urus
- Lamborghini: «Θα προσφέρει θερμικά μοτέρ όσο είναι νόμιμο»
Εσύ θα προτιμούσες μια ηλεκτρική Urus ή την βενζινοκίνητη;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

NEO TRAFIC
skoda