Η Lamborghini Huracan πωλείται ακόμα και έτσι.

Μία σακατεμένη Lamborghini Huracan Performance βρίσκεται προς πώληση και παρόλο τη ζημιά που έχει υποστεί συγκεντρώνει το ενδιαφέρον του κοινού.

H ζημιά που έχει δεχτεί το ιταλικό supercar στην αριστερή πλευρά είναι αρκετά μεγάλη, ωστόσο σύμφωνα με την αγγελία πώλησης το αυτοκίνητο μπορεί να κινηθεί.

Σε ότι αφορά τον κινητήρα δεν υπάρχει καμία πληροφόρηση,

Το εσωτερικό αν και ταλαιπωρημένο φαίνεται να είναι σε νορμάλ κατάσταση.

Lamborghini Huracan πωλείται ακόμα και έτσι

3.233 Επισκέψεις στο άρθρο (4/1/2019)

Μία σακατεμένη Lamborghini Huracan Performante βρίσκεται προς πώληση και παρόλο τη ζημιά που έχει υποστεί συγκεντρώνει το ενδιαφέρον του κοινού.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις εικόνες, η ζημιά που έχει δεχτεί το ιταλικό supercar στην αριστερή πλευρά είναι αρκετά μεγάλη, ωστόσο σύμφωνα με την αγγελία πώλησης το αυτοκίνητο μπορεί να κινηθεί.
 
Αν και το ποσό που αξιώνει ο σημερινός της ιδιοκτήτης για να την πουλήσει (ακόμα και σε αυτή την κατάσταση) κυμαίνεται στις 316.000 ευρώ (278.000 ευρώ περίπου), μέχρι στιγμής η μεγαλύτερη προσφορά που έχει λάβει είναι στις 98.000 δολάρια (86.000 ευρώ περίπου). Έτσι φαίνεται αδύνατο ο κάτοχός της να λάβει το ποσό που επιθυμεί, παράλληλα όμως το επιβεβαιώνεται πως ακόμα και σε αυτή την κατάσταση, η Huracan Performante τραβάει το ενδιαφέρον.
Το εσωτερικό αν και ταλαιπωρημένο φαίνεται να είναι σε νορμάλ κατάσταση, ενώ παρόλο το τρακάρισμα οι αερόσακοι δεν έχουν ενεργοποιηθεί. Τέλος σε ότι αφορά τον κινητήρα δεν υπάρχει καμία πληροφόρηση, ωστόσο υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να μην έχει επηρεαστεί.
 
Εμείς από τη μεριά μας να πούμε πως η αγορά ενός κατεστραμμένου supercar εμπεριέχει αρκετό ρίσκο, αλλά για όσους γνωρίζουν τι κάνουν, μπορεί να αποδειχτεί προσοδοφόρα. Εσείς τι θα επιλέγατε σε μία αντίστοιχη περίπτωση;  

ELASTIKA 2024
moto