Ένα Land Rover Defender πέρασε στα χέρια των ανθρώπων της βελτιωτικής εταιρείας E.C.D. Automotive Design.

Το βρετανικό SUV έχει δεχθεί πλήθος βελτιώσεων αισθητικά με το μαύρο χρώμα να κυριαρχεί.

Τα ημιμπάκετ καθίσματα με επενδύσεις σε καφέ και μαύρο δέρμα τονίζουν τον σπορτίφ χαρακτήρα του εσωτερικού.

Οι επενδύσεις σε μαύρο και καφέ δέρμα με ραφές σε μοτίβο ρόμβου κάνουν την εμφάνισή τους σε όλα τα καθίσματα του σαλονιού.

Μερικές ενθέσεις καφέ δέρματος στο ταμπλό σπάνε την μονοτονία.

Κάτω από το καπό του βελτιωμένου Land Rover βρίσκεται ο V8 κινητήρας ισχύος 430 ίππων της Corvette.

Land Rover με «καρδιά» Corvette (+vid)

3.668 Επισκέψεις στο άρθρο (9/10/2018)

Ένα Land Rover Defender πέρασε στα χέρια των ανθρώπων της βελτιωτικής εταιρείας E.C.D. Automotive Design και εμφανίστηκε ακόμα πιο επιβλητικό, λαμβάνοντας παράλληλα την ονομασία, Project Evolution.

Το θηριώδες SUV πήρε αρχικά ένα νέο πιο macho body kit και, ως εκ τούτου, μεγάλωσαν και οι τροχοί πάνω στους οποίους «πατάει», που πλέον είναι 20 ιντσών και συνδυάζονται με ελαστικά παντός εδάφους. Η επιβλητική ομολογουμένως εικόνα γίνεται ακόμα πιο δυναμική, καθώς το βρετανικό SUV είναι βαμμένο σε μαύρο χρώμα, το οποίο μάλιστα καλύπτει τα πάντα στο εξωτερικό μέρος.
 
Το εσωτερικό θα λέγαμε πως ξεφεύγει από την total black λογική του αμαξώματος και δίνει περισσότερη έμφαση στη πολυτέλεια, συνδυασμένη με σπορτίφ στοιχεία. Έτσι οι άνθρωποι της E.C.D. Automotive Design εγκατέστησαν δύο μπροστινά σπορ καθίσματα τα οποία επένδυσαν με ένα συνδυασμό μαύρου και καφέ δέρματος με τις ραφές να είναι σε μοτίβο ρόμβου, όπως και στις πίσω θέσεις που θυμίζουν εν πολλοίς πολυθρόνες.
Επιπλέον μέρος του εσωτερικού είναι η πληθώρα σύγχρονων τεχνολογιών, όπως το σύστημα ψυχαγωγίας, ο ασύρματος φορτιστής για ηλεκτρονικές συσκευές αλλά και ένα νέο σύστημα ήχου. Αναφορικά με την «καρδιά» του μυώδους βρετανικού SUV, έχει γίνει... μεταμόσχευση και τον εργοστασιακό κινητήρα πλέον αντικαθιστά ο LS3 V8 βενζινοκινητήρας ισχύος 430 ίππων, ο οποίος προέρχεται κατευθείαν από την Corvette, ενώ στον κατάλογο των βελτιώσεων έχει προστεθεί και ένα νέο σύστημα εξάτμισης της Borla.
 
Πάρτε μια «γεύση» στο  παρακάτω βίντεο.

ELASTIKA 2024
moto