Το νέο RC F είναι η πιο σπορτίφ εκδοχή του RC, η οποία φέρει ένα πιο «επιθετικό» body kit.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το νέο RC F είναι η πιο σπορτίφ εκδοχή του RC, η οποία φέρει ένα πιο «επιθετικό» body kit.

Λανσάρεται στην Ευρώπη το νέο Lexus RC F

9.527 Επισκέψεις στο άρθρο (20/8/2014)

Ξεκινά την εμπορική του πορεία το νέο sports car της Lexus, RC F, το οποίο θα είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις, με τη δεύτερη να φέρει αρκετό… ανθρακόνημα, ενώ και οι δύο version φέρουν έναν 5λιτρο V8 με ισχύ 455 ίππους.

Στην Ευρώπη ξεκίνησαν οι παραγγελίες του νέου coupe RC F, με τη Lexus να προγραμματίζει τις πρώτες παραδόσεις του σπορ μοντέλου της στις αρχές Ιανουαρίου.Ειδικότερα, το νέο RC F είναι η πιο σπορτίφ εκδοχή του RC, η οποία φέρει ένα πιο «επιθετικό» body kit, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει προβολείς με LED ημέρας, πιο «αγριωπούς» προφυλακτήρες (εμπρός και πίσω), μεγάλων διαστάσεων γρίλια στην εμπρός μάσκα, καθώς και πλαϊνά μαρπιέ. Το εν λόγω σπορ μοντέλο πατάει επάνω σε 19άρες ζάντες αλουμινίου, ενώ διαθέτει εξελιγμένη ανάρτηση, αναφορικά με το RC. Επιπλέον, στο εσωτερικό του RC F υπάρχουν δερμάτινες επενδύσεις από υψηλής ποιότητας δέρμα, αεριζόμενα μπροστινά καθίσματα και σύστημα infotainment με GPS.Σε μια 2η πιο «αναβαθμισμένη» version, το RC F διατίθεται και στην έκδοση Carbon, στην οποία φέρει ανθρακονημάτινα στοιχεία, όπως οροφή, μπροστινό καπό και πίσω spoiler. Επίσης, στην καμπίνα του RC F Carbon υπάρχει –εναλλακτικά με το RC F- δέρμα και alcantara, ενώ το συγκεκριμένο ιαπωνικό μοντέλο κάθεται σε ειδικά σχεδιασμένες ζάντες αλουμινίου.Όσον αφορά τα μηχανικά μέρη και οι δύο εκδόσεις του RC F τροφοδοτούνται από έναν V8 5,0 λτ. κινητήρα, ο οποίος αποδίδει 455 ίππους και 518 Nm ροπής, ενώ συνδυάζεται με 8τάχυτο κιβώτιο (Sports Direct Shift). Όσο για τα 0-100 χλμ./ώρα, το RC F απαιτεί μόλις 4,6 δλ., προτού αγγίξει την τελική ταχύτητα των 270 χλμ./ώρα.Τέλος, να επισημάνουμε ότι το νέο Lexus RC F διατίθεται ήδη στο Ηνωμένο Βασίλειο με τιμή που ξεκινά από τα 75.000 ευρώ περίπου για την τοπική αγορά.

Σε μια 2η πιο «αναβαθμισμένη» version, το RC F διατίθεται και στην έκδοση Carbon, στην οποία φέρει ανθρακονημάτινα στοιχεία.

Σε μια 2η πιο «αναβαθμισμένη» version, το RC F διατίθεται και στην έκδοση Carbon, στην οποία φέρει ανθρακονημάτινα στοιχεία.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center