• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

To Skoda Karoq, το μοντέλο δηλαδή που αντικαθιστά το Yeti, ξεκινάει την εμπορική του καριέρα.

Η βασική δικίνητη έκδοση του Karoq με τον 1.0 TSI κινητήρα ξεκινάει από τα 24.290 ευρώ, ενώ προσφέρεται σε δύο εξοπλιστικές εκδοχές, τις Ambition και Style.

Με 4.000 ευρώ επιπλέον μπορεί να αποκτηθεί το Karoq 1.5 TSI με το 7άρι DSG κιβώτιο, ενώ το 4κίνητο μοντέλο με τον 2.0 TDI κινητήρα τιμάται στα 31.290 ευρώ.

Λανσάρεται το Skoda Karoq

Διαβάστηκε από 5526 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/10/2017

Το νέο Skoda Karoq λανσάρεται στην Ευρώπη, από όπου παίρνουμε και τις πρώτες τιμές του μοντέλου που αντικαθιστά το Yeti. Ας γνωρίσουμε καλύτερα το νέο μικρομεσαίο crossover μέσα από 4 βίντεο, όπου παρουσιάζεται σε πραγματικές συνθήκες.

 
Η παραγωγή του Skoda Karoq ξεκίνησε στα τέλη Ιουλίου και πλέον το μοντέλο που αντικαθιστά το Yeti ξεκινάει την εμπορική του καριέρα. Έχουμε, λοιπόν, για εσάς τις πρώτες τιμές του μικρομεσαίου crossover, αλλά και μια σειρά από βίντεο που το μοντέλο παρουσιάζεται σε πραγματικές συνθήκες.
 
Η βασική δικίνητη έκδοση του Karoq με τον 1.0 TSI κινητήρα ξεκινάει από τα 24.290 ευρώ, ενώ προσφέρεται σε δύο εξοπλιστικές εκδοχές, τις Ambition και Style. Με 4.000 ευρώ επιπλέον μπορεί να αποκτηθεί το Karoq 1.5 TSI με το 7άρι DSG κιβώτιο, ενώ το 4κίνητο μοντέλο με τον 2.0 TDI κινητήρα τιμάται στα 31.290 ευρώ.
   
Στη συνέχεια θα προστεθούν στη γκάμα του Karoq και οι εκδόσεις Scoutline και Sportline, ενώ οι φίλοι της Skoda ανυπομονούν να δουν ένα πιθανό Karoq RS. Μέχρι τότε, ας δούμε το νέο Skoda Karoq να κάνει βόλτες στους δρόμους της Στοκχόλμης, αλλά και να ακολουθεί χωμάτινα μονοπάτια στη Σικελία. Δείτε σε βίντεο το εσωτερικό του Karoq που ενδέχεται να αποτελέσει και το δυνατό του χαρτί, αλλά και γνωρίστε κάθε πτυχή της σχεδίασής του.

 

SKODA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

περισσότερα »

 • J&B

  Ουαου.......... Όσο και να ανοίγω κλείνω τα μάτια μου το 24.290€ δεν αλλάζει... Άρα έχουμε 24.290€+400€ χρώμα + τέλη και ταξινόμηση 300€ =24.990€ ,.....χαχαχαχαχαχα 24.990€ χαχαχαχαχαχα

    14
 • NicDS3

  Χαχαχαχα 24.000+ Χαχαχαχαχαχαχαχαχα προσπαθώ να γράψω σχόλιο αλλά δε μπορώ απο τα γέλια.... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    12
 • NicDS3

  Αφού ηρέμησα από τα γέλια μπορώ να γράψω 1 σχόλιο... τη στιγμή που το υπερτούμπανο Και σίγουρα πολύ πιο σοβαρής και αξιόπιστης εταιρίας X-trail ξεκινάει από τα €21.900 * μην πέσετε να με φάτε οι skoda fans... Όχι! η Skoda δεν είναι σοβαρή εταιρεία όταν η Volkswagen παίζει μαζί της ( Βλέπε το άρθρο που της κλείνει το εργοστάσιο στην Τσεχία) και από τη στιγμή που τα αυτοκίνητα της μετά από 2-3 χρόνια πωλούνται σε εξευτελιστικές τιμές... Επίσης μην ξεχάσω πως σαν εταιρεία δεν έχει τίποτα δικό της παρά μόνο αποφάγια των προηγούμενων Volkswagen και Audi ( πατώματα, κινητήρες μηχανικά μέρη και ούτω καθεξής)

    6
 • DNA

  Αυτές θα είνσι τιμές σε κάποια χώρα της Ευρώπης όπου θα λανσάρεται το Karoq, αν κατσλαβα. Για την Ελλάδα ;

    2
 • Tsiman

  Αν κοστίζει τόσο (χαχαχαχαχαχαχα) και στην Ελλάδα, δυστυχώς προβλέπω αύξηση στην τιμή του πολύ καλού Kodiaq!

    1
 • vg

  H skoda γράφει ο άλλος δεν είναι σοβαρή εταιρία... αφού πρώτα μάζεψε τα γέλια του... και βάζει το xtrail σε σύγκριση... (το xtrail) που αυτομάτως δείχνει ότι δεν έχει μπει σε skoda να δει τη διαφορά ποιότητας. Το άλλο με τα "αποφάγια" το παραβλέπω, το γεγονός ότι πχ πρώτα κυκλοφορεί το μοντέλο της fabia (με τα νέα πατώματα) και μετά τα υπόλοιπα του ομίλου το αγνοεί, οπότε μιλάμε για εντελώς άσχετο επί του θέματος. Στα γέλια πάντως καλός θα είναι.

   

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός