To Skoda Karoq, το μοντέλο δηλαδή που αντικαθιστά το Yeti, ξεκινάει την εμπορική του καριέρα.

Η βασική δικίνητη έκδοση του Karoq με τον 1.0 TSI κινητήρα ξεκινάει από τα 24.290 ευρώ, ενώ προσφέρεται σε δύο εξοπλιστικές εκδοχές, τις Ambition και Style.

Με 4.000 ευρώ επιπλέον μπορεί να αποκτηθεί το Karoq 1.5 TSI με το 7άρι DSG κιβώτιο, ενώ το 4κίνητο μοντέλο με τον 2.0 TDI κινητήρα τιμάται στα 31.290 ευρώ.

Λανσάρεται το Skoda Karoq

8.459 Επισκέψεις στο άρθρο (12/10/2017)

Το νέο Skoda Karoq λανσάρεται στην Ευρώπη, από όπου παίρνουμε και τις πρώτες τιμές του μοντέλου που αντικαθιστά το Yeti. Ας γνωρίσουμε καλύτερα το νέο μικρομεσαίο crossover μέσα από 4 βίντεο, όπου παρουσιάζεται σε πραγματικές συνθήκες.

Η παραγωγή του Skoda Karoq ξεκίνησε στα τέλη Ιουλίου και πλέον το μοντέλο που αντικαθιστά το Yeti ξεκινάει την εμπορική του καριέρα. Έχουμε, λοιπόν, για εσάς τις πρώτες τιμές του μικρομεσαίου crossover, αλλά και μια σειρά από βίντεο που το μοντέλο παρουσιάζεται σε πραγματικές συνθήκες.
 
Η βασική δικίνητη έκδοση του Karoq με τον 1.0 TSI κινητήρα ξεκινάει από τα 24.290 ευρώ, ενώ προσφέρεται σε δύο εξοπλιστικές εκδοχές, τις Ambition και Style. Με 4.000 ευρώ επιπλέον μπορεί να αποκτηθεί το Karoq 1.5 TSI με το 7άρι DSG κιβώτιο, ενώ το 4κίνητο μοντέλο με τον 2.0 TDI κινητήρα τιμάται στα 31.290 ευρώ.
   
Στη συνέχεια θα προστεθούν στη γκάμα του Karoq και οι εκδόσεις Scoutline και Sportline, ενώ οι φίλοι της Skoda ανυπομονούν να δουν ένα πιθανό Karoq RS. Μέχρι τότε, ας δούμε το νέο Skoda Karoq να κάνει βόλτες στους δρόμους της Στοκχόλμης, αλλά και να ακολουθεί χωμάτινα μονοπάτια στη Σικελία. Δείτε σε βίντεο το εσωτερικό του Karoq που ενδέχεται να αποτελέσει και το δυνατό του χαρτί, αλλά και γνωρίστε κάθε πτυχή της σχεδίασής του.

Toyota
moto