Από 148.755 ευρώ θα διατίθεται η νέα Mercedes-AMG GT S Roadster στη γερμανική αγορά.

Λανσάρισμα της Mercedes-AMG GT S Roadster

2.282 Επισκέψεις στο άρθρο (16/5/2018)

Ξεκινά η εμπορική διάθεση της νέας Mercedes-AMG GT S λίγες μέρες μέρες μετά την επίσημη παρουσίαση της. Δείτε τις πρώτες τιμές του μοντέλου για την αγορά της Ευρώπης.

Πριν δύο μέρες η Mercedes-AMG προσέθεσε ένα ακόμα μοντέλο στη γκάμα της, το τρίτο «ανοικτό» για την ακρίβεια, με την ονομασία S Roadster και οι άνθρωποι της γερμανικής φίρμας δεν άργησαν να προβούν στο εμπορικό του λανσάρισμα για συγκεκριμένες αγορές της Γηραιάς Ηπείρου. Η νέα Mercedes-AMG GT S Roadster, λοιπόν, θα προσφερθεί αρχικά στην αγορά της Γερμανίας με τιμή που ξεκινά από τις 148.755 ευρώ έχοντας πολύ πλούσιο βασικό εξοπλισμό (σ.σ. λογικό άλλωστε με τέτοια τιμή) με τις πρώτες παραδόσεις να γίνονται εντός του προσεχούς Αυγούστου.
 

Το βασικό πακέτο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το σύστημα AMG Ride Control για τη ρύθμιση της σκληρότητας της ανάρτησης, το Active Air Control για την διαχείριση των πτερυγίων των αεραγωγών για την ψύξη του κινητήρα, LED προβολείς και ζάντες αλουμινίου -19 ιντσών μπροστά και 20 ινστών πίσω-. Πέραν αυτού, αξίζει να αναφέρουμε πως η νέα AMG GT S Roadster εφοδιάζεται με ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό που κατανέμει με βέλτιστο τρόπο την ισχύ των 522 ίππων με 670 Nm ροπής, η οποία πηγάζει από τον V8 biturbo βενζινοκινητήρα χωρητικότητας 4,0 λτ.. Όσον αφορά στη μετάδοση, η Mercedes-AMG έχει επιστρατεύσει το 7άρι αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, υποσχόμενη καταιγιστικές επιδόσεις με τα πρώτα 100 χλμ./ώρα από στάση να έρχονται σε 3,8 δλ. και την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 309 χλμ./ώρα.

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda