Leon-τόκαρδο FR με 180 PS

Leon-τόκαρδο FR με 180 PS

52.659 Επισκέψεις στο άρθρο (29/12/2016)

Με 180 άλογα κάτω από το καπό και καλή τιμή αγοράς, η εν λόγω έκδοση του SEAT Leon απευθύνεται σε ένα κοινό που βλέπει την οικονομία όχι από την μεριά του diesel, αλλά των επιδόσεων.

What is new

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

- 1,8 λτ. turbo με 180 PS
- Με διακριτική σχεδίαση
- 0-100 σε 7,5 δλ.
- Κοστίζει 19.950 ευρώ

+ Οδική συμπεριφορά, επιδόσεις, χώρος αποσκευών, value for money
- Συγκρατημένη σχεδίαση και μουντός διάκοσμος στο εσωτερικό
 
Με budget τα 20 χιλιάρικα οι επιλογές στη μικρομεσαία κατηγορία είναι πολλές, τόσο σε βενζίνη, όσο και σε diesel. Ωστόσο, αν σε αυτά τα λεφτά κάποιος επιθυμεί να αποκτήσει και γρήγορες επιδόσεις, τότε οι επιλογές περιορίζονται πολύ. Το SEAT Leon της δοκιμής, λοιπόν, αποτελεί μία τέτοια, καλή, περίπτωση. Δηλαδή ενός οικονομικού μικρομεσαίου μοντέλου στην αγορά, με αρκετό γκάζι. Όσοι λοιπόν, βλέπετε την οικονομία από διαφορετική σκοπιά, και όχι από τη μεριά του diesel, συνεχίστε την ανάγνωση. 
 
Διακριτικές FR λεπτομέρειες
Για τα 180 άλογα που έχει κάτω από το καπό, το Leon της δοκιμής θα μπορούσε να ήταν λίγο πιο σπορτίφ εμφανισιακά. Ok, υπάρχει το λογότυπο FR στη μάσκα και στην πίσω πόρτα, επιπλέον όταν ανοίγεις τις πλαϊνές πόρτες το βλέπεις και στα μαρσπιέ, αλλά από εκεί και πέρα, το Leon FR της δοκιμής δεν έχει τίποτα το διαφορετικό από τις υπόλοιπες εκδόσεις. Είναι μεν δυναμικό και σφηνοειδές με αιχμηρές γραμμές, θα θέλαμε όμως το κάτι επιπλέον.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center