Ανανεωμένη BMW X1
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ανανεωμένη BMW X1

137.824 Επισκέψεις στο άρθρο

Στην παρουσίαση της ανανεωμένης Χ1 προχώρησε η BMW, η οποία πρόσφερε στο μοντέλο ένα μικρό φρεσκάρισμα μέσα και έξω, αλλά και μία plug-in υβριδική έκδοση μέσω της οποίας πέρασε το «κατώφλι» της ηλεκτροκίνησης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Ξεκινώντας από το εξωτερικό μέρος δεν πρέπει να μας εκπλήσσει το γεγονός πως το μοντέλο έχει αποκτήσει μία μεγαλύτερη μάσκα «νεφρών» η οποία πλαισιώνεται από επανασχεδιασμένους προβολείς με τις μονάδες LED να είναι διαθέσιμες αλλά προαιρετικές. Ελαφρώς διαφορετικός είναι ο προφυλακτήρας στις γωνίες του οποίου φιλοξενούνται οι αεραγωγοί αλλά και οριζοντιωμένες μονάδες φωτισμού. Στο πίσω μέρος εκτός από τα επίσης επανασχεδιασμένα φώτα δεν υπάρχει κάποια άλλη εντυπωσιακή αλλαγή.

Τα μοντέλα M Sport είναι εξοπλισμένα με ένα αεροδυναμικό πακέτο μέρος του οποίου είναι ένας αεροδυναμικός διαχύτης, πλευρικές ποδιές, ένας πιο επιθετικός εμπρόσθιος προφυλακτήρα, ενώ η απόσταση από το έδαφος μειώνεται κατά 10 χιλιοστά. Να σημειωθεί πως ζάντες 18 και 19 ιντσών είναι διαθέσιμες, όπως και τρία νέα χρώματα.
 
Στο εσωτερικό η πιο αξιοσημείωτη αλλαγή εντοπίζεται στο νέο επιλογέα κιβωτίου ταχυτήτων, ενώ μια μεγαλύτερη οθόνη αφής 8,8 ιντσών για το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης είναι παρούσα αλλά προαιρετική.
 
Στα μηχανικά σύνολα η μεγαλύτερη είδηση επικεντρώνεται στην ύπαρξη της plug-in υβριδικής έκδοσης xDrive25e, που θα είναι διαθέσιμη από τον Μάρτιο του 2020. Συνδυάζει ένα 3κύλινδρο βενζινοκινητήρα 125 ίππων και 220 Nm ροπής με έναν ηλεκτροκινητήρα 95 ίππων και 152 Nm ροπής.  Μία μπαταρία 9,7 kWh τροφοδοτεί το ηλεκτρικό μοτέρ και χαρίζει αυτονομία ηλεκτρικής κίνησης για 50 χιλιόμετρα.
 
Από εκεί και πέρα διαθέσιμες είναι η X1 sDrive16d με τον 1,5 κινητήρα πετρελαίου απόδοσης  116 ίππων που συνδυάζεται με 6άρι χειροκίνητο ή 7άρι αυτόματο κιβώτιο και η xDrive25d με τον 2λιτρο κινητήρα ντίζελ απόδοσης 231 ίππων που συνεργάζεται με 8τάχτυτο αυτόματο Steptronic.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRANSPORTER
test center