BMW Concept 4
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

BMW Concept 4

137.852 Επισκέψεις στο άρθρο

Με γρίλια εμπνευσμένη από την 328 και σχεδίαση που θυμίζει την Σειρά 8 κάνει ντεμπούτο στην Φρανκφούρτη το Concept 4 της BMW.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το ντεμπούτο του στην Φρανκφούρτη κάνει σήμερα ένα νέο μοντέλο από την BMW κάτω από την ονομασία Cοncept 4. Με το αυτοκίνητο αυτό η BMW θέλει να δώσει μια πρώτη ιδέα στο κοινό για το πώς πρόκειται να μοιάζει η επερχόμενη Σειρά 4 Coupe.

Ο Adrian van Hooydonk, Senior Vice President στον τομέα Σχεδίασης της BMW έδωσε τον τόνο σχολιάζοντας: « To Concept 4 υιοθετεί την αισθητική της μάρκας. Συνδυάζει τέλειες αναλογίες με καθαρές και ακριβείς σχεδιαστικές γραμμές.»

Είναι φανερό πως το Concept 4 αντλεί πολλά στοιχεία σχεδίασης από την Σειρά 8 αφού υιοθετεί τον πολύ σπορτίφ πρόβολο με τα λεπτά και «άγρια» φωτιστικά σώματα, την μεγάλη γρίλια και τους δύο μεγάλους αεραγωγούς στις δύο άκρες του προφυλακτήρα. Αν και φανερά μικρότερο σε διαστάσεις σε σχέση με την 8άρα, το concept τραβά το βλέμμα χάρη στο μεγάλο του, γεμάτο νευρώσεις, καπό και την κατακλινή coupe οροφή του ενώ και το πίσω μέρος λαμβάνει έναν μαύρο διαχύτη που δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητός.

Iδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει για την γρίλια που επέλεξε να προσφέρει η BMW στο Concept 4. Ακολουθώντας την μοντέρνα σχεδιαστική ταυτότητα της φίρμας, η γρίλια είναι, για ακόμη μια φορά, αρκετά μεγάλη σε διαστάσεις, με τους Βαυαρούς να κάνουν λόγο πως είναι εμπνευσμένη από αυτή της προπολεμικής 328.

Πληροφορίες τόσο για το μηχανικό σύνολο όσο και για τον εσωτερικό διάκοσμο του Concept 4 δεν έχουν αποκαλυφθεί.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto