Ανανεωμένο Audi Q7
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ανανεωμένο Audi Q7

137.836 Επισκέψεις στο άρθρο

Το ανανεωμένο Q7 παρουσίασε η Audi στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης δίνοντας αρκετά διαφορετική και πιο μοντέρνα εμφάνιση και περισσότερο τεχνολογικό εξοπλισμό. Το εμπορικό λανσάρισμα του facelift Q7 θα ξεκινήσει στην Ευρώπη οσονούπω.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Όσον αφορά στο αισθητικό κομμάτι, το Q7 υιοθετεί τώρα νέας σχεδίασης φωτιστικά σώματα που ενσωματώνουν προαιρετικά τεχνολογία HD Matrix LED, ελαφρώς διαφοροποιημένη γρίλια και διαφορετικής σχεδίασης αεραγωγούς. Στο πλάι, το μοντέλο λαμβάνει τώρα μεγαλύτερα προστατευτικά ενώ στο πίσω, τα φώτα υιοθετούν τώρα νέα σχεδίαση και ενώνονται μεταξύ τους μέσω μιας ράβδου από χρώμιο. Χαμηλότερα, ο σπορ χαρακτήρας του μοντέλου αναβαθμίζεται μέσω της προσθήκης δύο απολήξεων τραπεζοειδούς σχήματος. Το μήκος του Q7 έχει αυξηθεί κατά 11 χιλιοστά στα 5.063 χλστ, το πλάτος του είναι 1.970 χλστ και το ύψος του μετράται στα 1.741 χλστ. Ανάλογα την θέση των πίσω καθισμάτων ο χώρος του πορτ-μπαγκάζ ορίζεται στα 865 ή στα 2.050 λίτρα.

Αρκετά διαφορετικός είναι ο εσωτερικός διάκοσμος αφού τώρα η αιωρούμενη οθόνη που υποστηρίζει το σύστημα infotainment είναι πλέον ενσωματωμένη στο κέντρο του ταμπλό και είναι πλήρως ψηφιακή. Το μοντέλο θα διατίθεται τώρα με ελαφρώς πιο πλούσιο εξοπλισμό ενώ η Audi κάνει λόγο πως ο χώρος του επιβατών έχει μεγαλώσει.

Κατά το λανσάρισμα του, το ανανεωμένο Q7 θα προσφερθεί με δύο 3λιτρους κινητήρες πετρελαίου με ισχύ 228 και 282 ίππους. Αργότερα θα προστεθεί στην γκάμα ένας 3λιτρος βενζίνης αλλά και μια plug-in υβριδική έκδοση. Όλες οι εκδόσεις θα χρησιμοποιούν το 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο Τiptronic και θα προσφέρονται με σύστημα τετρακίνησης της μάρκας. Όλα τα μηχανικά σύνολα με κινητήρες εσωτερικής καύσης θα εφοδιάζονται με το ηλεκτρικό σύστημα των 48 Volt που προσφέρει καλύτερη οικονομία καυσίμου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center