Ford Explorer PHEV
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ford Explorer PHEV

137.863 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Ford παρουσίασε σήμερα στη Φρανκφούρτη εκτός από το το plug-in υβριδικό Kuga και το μεγαλύτερο Explorer, το οποίο θα περάσει τον Ατλαντικό και θα έρθει στην Ευρώπη αποκλειστικά ως plug-in υβριδικό. Πρόκειται για ένα SUV μεγαλύτερο των 5 μέτρων σε μήκος και 2 μέτρων σε πλάτος που μπορεί να μεταφέρει έως και 2.274 λίτρα αποσκευών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Συγκεκριμένα, όσον αφορά το κινητήριο σύνολό του, αυτό θα αποτελείται από τον V6 3,0 λίτρων EcoBoost κινητήρα απόδοσης 350 ίππων και έναν ηλεκτρικό μοτέρ 100 ίππων συνολικής απόδοσης 450 PS και 840 Νm ροπής μέσω συνεργασίας με το 10τάχυτο αυτόματο κιβώτιο της μάρκας. Η ηλεκτρική αυτονομία των 40 χιλιομέτρων θα στηρίζεται στην 13,1 kWh μπαταρία λιθίου με την Ford να ανακοινώνει κατανάλωση καυσίμου 3,4 λτ./100 χλμ.
 
Το μοντέλο θα διατίθεται στην Ευρώπη μόνο στα εξοπλιστικά επίπεδα Platinum και ST-Line. Koινό σημείο και στις δύο εκδόσεις θα είναι ο πίνακας οργάνων των 12,3 ιντσών, ωστόσο στην Platinum ο οδηγός θα έχει στην διάθεση του και μια 10,1 ιντσών οθόνη αφής για το σύστημα infotainment αντί της βασικής, μεγέθους 8 ιντσών.

Οι τιμές για το νέο Explorer αναμένεται να ανακοινωθούν μέσα στο επόμενο διάστημα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda