Η Lexus RC 300h F Sport Black Edition έχει ως προεξάρχον στοιχείο το μαύρο χρώμα, όπως γίνεται αντιληπτό και από την ονομασία της.

Η Lexus RC 300h F Sport Black Edition έχει ως προεξάρχον στοιχείο το μαύρο χρώμα, όπως γίνεται αντιληπτό και από την ονομασία της.

Lexus RC 300h F Sport Black Edition

111.454 Επισκέψεις στο άρθρο (6/3/2018)

Η Lexus παρουσίασε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης την ειδική έκδοση Black Editon της RC 300h F Sport η οποία είναι βασισμένη στο μοντέλο F Sport Premier και όπως εύκολα γίνεται κατανοητό από την ονομασία της, το μύρο χρώμα είναι αυτό που δεσπόζει.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Στο εμπρόσθιο μέρος η γρίλια που έχει τοποθετηθεί έχει μια πιο σκούρα απόχρωση, κάτι το οποίο συμβαίνει με το φινίρισμα των LED φώτων ομίχλης. Το μοντέλο πατάει σε μαύρες ζάντες 19 ιντσών, ενώ μαύρο είναι και το πλαίσιο των παραθύρων.
 
Στο εσωτερικό συνεχίζεται ακριβώς το ίδιο θέμα, με τους κατασκευαστές να έχουν εγκαταστήσει μαύρα δερμάτινα καθίσματα, όπως και ένα σπορ δερμάτινο τιμόνι, τα οποία στολίζονται με πορτοκαλί ραφές, που σπάνε τη μονοτονία.
 
 
Από κει και πέρα αξίζει να σημειωθεί πως μέρος του βασικού εξοπλισμού είναι ένα σύστημα ήχου Mark Levinson με 17 ηχεία και μια οθόνη ψυχαγωγίας 10,3 ιντσών με ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης, ενώ στάνταρ είναι και οι αισθητήρες βροχής, αλλά και τα LED φωτιστικά σώματα.
 
Κάτω από το καπό τα πράγματα παραμένουν αμετάβλητα, με τον τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα 2.5 λίτρων να συνδυάζεται με ένα ηλεκτρικό μοτέρ, που δίνουν συνολική ισχύ 230 ίππων. Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως η RC 300h F Sport Black Edition θα εισαχθεί στην αγορά της Μεγάλης Βρετανίας την 1η Μαΐου με την τιμή της να ξεκινά από της 45.165 λίρες (περίπου 51.000 ευρώ).    

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

AUTOFIT PASXA
vw