Η κορυφαία έκδοση της Mercedes X-Class έκανε το επίσημο ντεμπούτο της σήμερα στην Έκθεση της Γενεύης.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η κορυφαία έκδοση της Mercedes X-Class έκανε το επίσημο ντεμπούτο της σήμερα στην Έκθεση της Γενεύης.

Mercedes X 350 d

111.432 Επισκέψεις στο άρθρο (6/3/2018)

Η Mercedes-Benz παρουσίασε το πρώτο Pick-Up μοντέλο της τον περασμένο Ιούλιο. Έκτοτε, το μοντέλο έχει κάνει το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο με κάποιες εκδόσεις (Δείτε εδώ την Πρώτη Δοκιμή της Mercedes X-Class X 250 d), ωστόσο υπολειπόταν μια και μάλιστα η ισχυρότερη για να ολοκληρωθεί η γκάμα, την οποία και βλέπουμε σήμερα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στη Γενεύη.

Η μάρκα υπόσχεται δυνατότητα φόρτωσης 1,1 τόνων και ελκτική ικανότητα 3,5 τόνων.

Η μάρκα υπόσχεται δυνατότητα φόρτωσης 1,1 τόνων και ελκτική ικανότητα 3,5 τόνων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Τελευταία προσθήκη, λοιπόν, για το Pick-Up της Mercedes-Benz είναι η έκδοση X 350 d η οποία θα παίρνει κίνηση από τον V6 turbo ντίζελ κινητήρα άμεσου common-rail ψεκασμού χωρητικότητας 3,0 λτ. με ισχύ 258 ίππων και 550 Nm ροπής, που θα είναι διαθέσιμη από τις 1.400 σ.α.λ.. Το σύνολο ολοκληρώνεται με το αυτόματο κιβώτιο 7G-Tronic Plus με χειριστήρια εναλλαγής των σχέσεων μετάδοσης στο τιμόνι, το οποίο συνεργάζεται με το σύστημα τετρακίνησης 4Matic που δίνει στον οδηγό την επιλογή μεταξύ τριών οδηγικών mode, όντας παράλληλα ικανό να «κλειδώσει» το διαφορικό έως 100%.
 
Όσον αφορά τις δυνατότητες του νέου Pick-Up της Mercedes, η μάρκα υπόσχεται δυνατότητα φόρτωσης 1,1 τόνωνκαι ελκτική ικανότητα 3,5 τόνων. Πέραν τούτου, η απόστασή του μοντέλου από το έδαφος στη βασική έκδοση βρίσκεται στα 202 χλστ., ενώ μπορεί να φτάσει στα 222 χλστ. μέσω της προαιρετικής off-road ανάρτησης. Επιπλέον, το νέο μοντέλο έχει μεγάλες γωνίες προσέγγισης και αποχώρησης στον εμπρός και πίσω πρόβολο της τάξεως των 30,1 και 25,9 μοιρών αντίστοιχα, γωνία ράμπας 20,4 μοιρών και ικανότητα βύθισης έως και 600 χλστ. Ένα ακόμη χρήσιμο εργαλείο είναι η ύπαρξη θύρας 12 V στην καρότσα, αλλά και η δυνατότητα αφαίρεσης του σκαλοπατιού στο πίσω μέρος ώστε η πόρτα του χώρου φόρτωσης να ανοίγει 180 μοίρες.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως το ντεμπούτο της νέας έκδοσης της Mercedes X-Class αναμένεται στις ευρωπαϊκές αγορές στα μέσα του 2018, με την τιμή του στη Γερμανία να ξεκινά από τις 53.360 ευρώ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto