Το νέο Peugeot Rifter 4x4 Concept κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου  της Γενεύης.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το νέο Peugeot Rifter 4x4 Concept κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Peugeot Rifter 4x4 Concept

111.428 Επισκέψεις στο άρθρο (6/3/2018)

Το νέο πρωτότυπο δεν φέρει τυχαία στην ονομασία του το «4Χ4», καθώς η κίνηση μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς, όντας εξοπλισμένο με διαφορετικό σύστημα ανάρτησης από το νέο Rifter, έχοντας μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος κατά 80 χιλιοστά.

Ένα ενδιαφέρον στοιχείο είναι ο εξοπλισμός που συνοδεύει το μοντέλο, με αποκορύφωμα την σκηνή οροφής που αναπτύχθηκε από την εταιρεία Autohome.

Ένα ενδιαφέρον στοιχείο είναι ο εξοπλισμός που συνοδεύει το μοντέλο, με αποκορύφωμα την σκηνή οροφής που αναπτύχθηκε από την εταιρεία Autohome.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Το σύστημα τετρακίνησης έχει τρεις λειτουργίες που επιλέγονται μέσω ενός επιλογέα που βρίσκεται στην κεντρική κονσόλα και μπορεί να στείλει την κίνηση αποκλειστικά στους μπροστά ή τους πίσω τροχούς, ενώ η τρίτη επιλογή δίνει τη δυνατότητα στον οδηγό να κλειδώσει τον πίσω άξονα εάν αυτό κριθεί αναγκαίο.
 
 
Από κει και πέρα το Rifter 4x4 σύμφωνα με τη φίρμα είναι ικανό να κινηθεί σε όλα τα εδάφη κάτι στο οποίο βοηθούν και τα ελαστικά BF Goodrich, ενώ σε ότι αφορά την ισχύ, αυτή παράγεται από τον πετρελαιοκινητήρα BlueHDi, ο οποίος προσφέρει 130 ίππους και 300 Nm ροπής συνεργαζόμενος με εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο.
 
Ένα ακόμα ενδιαφέρον στοιχείο είναι ο πρόσθετος εξοπλισμός που παρουσιάζει το μοντέλο, με αποκορύφωμα την σκηνή οροφής που αναπτύχθηκε από την εταιρεία Autohome, η οποία λέγεται πως στήνεται με δύο απλές κινήσεις. Μέσα σε αυτή υπάρχουν ένα στρώμα καλυμμένο με το ίδιο ανθεκτικό ύφασμα που υπάρχουν και στα καθίσματα, ενώ η φίρμα αναφέρει πως μετά από ένα καλό ύπνο μπορούν οι επιβάτες να χρησιμοποιήσουν το ποδήλατο της Peugeot, το eM02 FS Powertube που είναι τοποθετημένο σε μία βάση στο πόρτμπαγκάζ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center