Rimac C_Two
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Rimac C_Two

111.426 Επισκέψεις στο άρθρο (6/3/2018)

Ακόμα ένα υπερ-αυτοκίνητο παρουσίασε η κροατική μάρκα κατασκευής αυτοκινήτων Rimac Automobili με ιπποδύναμη που φτάνει τους 1.914 ίππους. Το υπερ-αυτοκίνητο της Rimac ονομάζεται C_Two και αποτελεί το δεύτερο ηλεκτρικό hypercar της μάρκας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Όπως είχε υποσχεθεί αρχικά η Rimac, το C_Two είναι σημαντικά πιο ισχυρό από τον πρόγονο του, καθώς προσφέρει συνολική απόδοση 1.914 ίππων και 2.300 Νm ροπής μέσα από τα ηλεκτρικά μοτέρ του που μπορούν μάλιστα να κάνουν το αυτοκίνητο να φτάσει από στάση τα 96 χλμ./ώρα σε μόλις 1,85 δευτερόλεπτα, ταχύτερα δηλαδή και από το νέο Tesla Roadster (το καταφέρνει σε 1,9 δλ).

Η μάρκα έκανε γνωστό ότι κάθε τροχός έχει το δικό του ηλεκτρικό μοτέρ ενώ υπάρχει και μια μπαταρία 120 kWh σε συνδυασμό με ένα σύστημα που είναι επιφορτισμένο με την σωστή ψύξη της ώστε να μην ανεβαίνει η θερμοκρασία της σε συνθήκες αγώνα. Η ηλεκτρική του αυτονομία φτάνει τα 650 χλμ.

Τέλος, το μοντέλο εξοπλίζεται με πλήθος αυτόνομων συστημάτων επιπέδου 4 με κάμερες και διάφορους άλλους σένσορες, εξαιρετικό GPS και άλλα συστήματα τεχνητής νοημοσύνης. Η παραγωγή του C_Two θα ξεκινήσει σε λίγους μήνες με την Rimac να έχει αποφασίσει να κατασκευάσει μόνο 150 τέτοια αυτοκίνητα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center