Το εντυπωσιακό HK GT της Pininfarina.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το εντυπωσιακό HK GT της Pininfarina.

Pininfarina HK GT

111.479 Επισκέψεις στο άρθρο (6/3/2018)

Εκτός από το πιστάδικο Η2 Speed, η Pininfarina παρουσίασε ενώπιον του ευρωπαϊκού κοινού ένα ακόμα μοντέλο της και συγκεκριμένα το HK GT.

Το μοντέλο διαθέτει ένα πολύ κομψό στυλ με ένα μακρύ καπό.

Το μοντέλο διαθέτει ένα πολύ κομψό στυλ με ένα μακρύ καπό.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το μοντέλο διαθέτει ένα πολύ κομψό στυλ με ένα μακρύ καπό, όπου καταλήγει στην εμπρόσθια γρίλια που κοσμείται από σιρίτια που έχουν τον σχηματισμό μπούμερανκ, πηγαίνοντας προς τα πίσω βλέπουμε τις μεγάλες ζάντες, ενώ το οπίσθιο μέρος χαρακτηρίζεται από το στενό παρμπρίζ αλλά και τα λεπτά φωτιστικά σώματα.
 
Ανοίγοντας κάθετα τις δύο πόρτες και μπαίνοντας στο εσωτερικό, μπορεί κανείς να συναντήσει, τη φουτουριστικής σχεδίασης καμπίνα, όπου την προσοχή τραβά αρχικά η τεράστια οθόνη που έχει πάρει θέση στο ταμπλό, αλλά και μία δεύτερη, πιο μικρή που βρίσκεται στην κεντρική κονσόλα ανάμεσα από τα δύο καθίσματα τύπου bucket, εκ των οποίων τα μπροστινά είναι λευκά και τα πίσω μαύρα. Τα στοιχεία του εσωτερικού ολοκληρώνονται από το flat bottom τιμόνι, αλλά και τον κρυφό φωτισμό που εδρεύει ακόμα και κάτω από τα προσκέφαλα των πίσω καθισμάτων.
 
Τέσσερα μαγνητικά μοτερ, που παίρνουν ισχύ από το σύστημα κυψέλων υδρογόνου είναι υπεύθυνα για να κινήσουν το όχημα, το οποίο ενισχύεται από μια μπαταρία 38kWh, ενώ το range extender της Hybrid Kinetic Group υπόσχεται 80% χαμηλότερους ρύπους απ ότι αναφέρουν οι νόρμες του Euro 6. Η μέγιστη απόδοση του μοντέλου ανέρχεται στους 1.087 ίππους, κάνοντας το 0-100 χλμ./ώρα σε 2.7 δευτερόλεπτά με μέγιστη ταχύτητα τα 350 χλμ./ώρα.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως το HK GT που μετράται σε 4,980 χιλιοστά μήκος, 2.000 πλάτος και 1.365 χιλιοστά ύψος, με μεταξόνιο που εκτίνεται στα 2.975 χιλιοστά μπορεί να ταξιδέψει για πάνω από 160 χιλιόμετρα σύμφωνα με την Pininfarina, ωστόσο μέσω του range extender, η αυτονομία κίνησης αγγίζει τα 1.000 χιλιόμετρα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
OPEL