Aston Martin Valkyrie AMR Pro
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Aston Martin Valkyrie AMR Pro

111.448 Επισκέψεις στο άρθρο (6/3/2018)

To δικό της υβριδικό υπερ-αυτοκίνητο δημιούργησε η Aston Martin με σκοπό να ανταγωνιστεί τις McLaren P1 GTR και Ferrari FXX K. Πώς γίνεται να η Aston Martin Valkyrie να γίνει ακόμα πιο εντυπωσιακή; H βρετανική μάρκα δίνει την απάντηση σε αυτό το ερώτημα με την AMR Pro έκδοση, αποκλειστικά για την πίστα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το μοντέλο αυτό αποκαλύφθηκε στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης και αποτελεί την απάντηση της Aston Martin στην McLaren P1 GTR και την Ferrari FXX K. Αντίθετα με τους ανταγωνιστές του όμως, χρησιμοποιεί υβριδικό κινητήριο σύνολο που σε αυτήν την περίπτωση συνδυάζει έναν V12 6,5 λίτρων ατμοσφαιρικό κινητήρα από την Cosworth με ένα ηλεκτρικό μοτέρ ενώ η συνολική απόδοση του αυτοκινήτου λέγεται ότι ξεπερνά τα 1.100 άλογα που μπορούν και επιταχύνουν το μοντέλο μέχρι τα 362 χλμ./ώρα.

Διαφοροποιήσεις υπάρχουν όμως και στην εμφάνιση του μοντέλου, με την μάρκα να του προσφέρει πολλά αεροδυναμικά μέρη από ανθρακόνημα, πιο ελαφρύ σύστημα εξάτμισης και ανθρακονημάτινα ψαλίδια. Στην καμπίνα, ο διάκοσμος είναι λιτός με bucket καθίσματα ενώ δίνεται έμφαση στον αγωνιστικό χαρακτήρα του μοντέλου.

Η παραγωγή θα περιοριστεί στα 25 αυτοκίνητα, με την Aston Martin να αναφέρει ότι αν και οι πωλήσεις ξεκινούν το 2020, όλα τους έχουν ήδη προπωληθεί.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

peugeot
skoda