Tο Nucleus πρόκειται για ένα 100% αυτόνομο όχημα.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Tο Nucleus πρόκειται για ένα 100% αυτόνομο όχημα.

Icona Nucleus

111.427 Επισκέψεις στο άρθρο (6/3/2018)

Η φετινή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης φιλοξενεί πάρα πολλά αυτόνομα μοντέλα με φουτουριστικό σχεδιασμό, όπως το VW I.D. Vizzion, το EZ-GO της Renault, αλλά και το Icona Nucleus, που πρωταγωνιστεί στο θέμα μας.

Σύμφωνα με τη φίρμα, το μοντέλο είναι έτοιμο να μεταφέρει μέχρι και έξι επιβάτες.

Σύμφωνα με τη φίρμα, το μοντέλο είναι έτοιμο να μεταφέρει μέχρι και έξι επιβάτες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Όπως τα δύο πρότζεκτ των Volkswagen και Renault, έτσι και το Nucleus  πρόκειται για ένα 100% αυτόνομο όχημα, χωρίς τιμόνι και χωρίς καμία υποχρέωση προς του επιβάτες για να ασχοληθούν με την οδήγηση, καθώς το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να περάσουν στο εσωτερικό και τα υπόλοιπα θα τα αναλάβει το αυτοκίνητο.
 
Σύμφωνα με τη φίρμα, το μοντέλο είναι έτοιμο να μεταφέρει μέχρι και έξι επιβάτες με άνεση και τα καθίσματα μπορούν να μετακινηθούν, ενώ εγκατεστημένος είναι και ένας καναπές για αυτούς που επιθυμούν ακόμα μεγαλύτερη άπλα.

Το αυτόνομο Nucleus έχει μήκος 5,25 μέτρα, πλάτος 2,12 μέτρα και ύψος 1,75 μέτρα, ενώ μεγάλη έκπληξη προκαλεί, η αναφορά της φίρμας πως η αεροδυναμικός συντελεστής μετριέται στα 0,25 cd, την οποία βοηθά ο αεροδυναμικός διαχύτης στο πίσω μέρος, αλλά και τα αεροδυναμικής σχεδίασης φτερά στους τροχούς.
 
Περισσότερες πληροφορίες που να αφορούν το Icona Nucleus δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι αν συμπεριλάβουμε το συγκεκριμένο μοντέλο, το VW I.D. Vizzion, το EZ-GO της Renault και τα υπόλοιπα αντίστοιχα έργα των άλλων εταιρειών, τότε η μέρα που θα μπούμε στο αυτοκίνητο μας και εκείνο θα μας πάει στον προορισμό μας από μόνο του, δεν αργεί.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center