7 φωτογραφίες »

Η συγκεκριμένη Taycan θα βγει στο σφυρί στις 6 Απριλίου του 2021.

Λουλουδάτη Porsche Taycan κατά του κορωνοϊού (+vid)

3.736 Επισκέψεις στο άρθρο (2/3/2021)

Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο μαζικής παραγωγής της Porsche, η Taycan λαμβάνει μία εντυπωσιακή και συνάμα ιδιαίτερη εξωτερική εμφάνιση προκειμένου να συμβάλει με τη σειρά της στη μάχη κατά του COVID-19.


Ένα σπουδαίο αυτοκίνητο κρύβεται πίσω από μία σπουδαία προσπάθεια, η οποία αναμένεται να συμβάλει στην καταπολέμηση του κορωνοϊού που για περίπου ένα χρόνο μαστίζει την Ευρώπη, ενώ φυσικά έχει περικυκλώσει και τον υπόλοιπο κόσμο, αποτελώντας τη μάστιγα του 21ου αιώνα.
 
Η Porsche ένωσε τις δυνάμεις της με τον καταξιωμένο Αμερικανό καλλιτέχνη Richard Phillips για να δημιουργήσει ένα έργο τέχνης με «καμβά» την αμιγώς ηλεκτρική Taycan. Όπως μπορούμε να δούμε ο καλλιτέχνης μέσω του car wrapping προσάρμοσε το έργο του που ονομάζεται «Queen of the Night» σε όλο το μήκος και το πλάτος του σπορ ηλεκτρικού μοντέλου.
 
Ως αποτέλεσμα η Taycan απέκτησε μια λουλουδάτη ή αν προτιμάτε καλύτερα, μία floral εξωτερική εμφάνιση με στόχο να μαγνητίσει ακόμα πιο εύκολα τα βλέμματα και φυσικά να ξεχωρίσει από τις υπόλοιπες. Εδώ να σημειώσουμε πως το συγκεκριμένο μοντέλο είναι μοναδικό, καθώς μόλις μία μονάδα έλαβε το συγκεκριμένο ντύσιμο.
 
Ο σκοπός του όλου αυτού εγχειρήματος, όπως προαναφέραμε είναι πολύ σημαντικός, καθώς η συγκεκριμένη Taycan μέσω του οίκου δημοπρασιών RM Sotheby`s θα βγει στο σφυρί στις 6 Απριλίου του 2021 και όλα τα έσοδα θα δωριθούν σε ένα ταμείο βοήθειας στην Ελβετία με σκοπό στη συνέχεια να διατεθούν στη μάχη κατά της πανδημίας του κορωνοϊού.
 

Mercedes
test center