Μόνο και μόνο οι επιδόσεις Leon και η ποιότητά του, σε συνάρτηση πάντα με τον εξοπλισμό του, είναι αρκετά για να το κρατήσουν σε μια καλή τιμή.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Μόνο και μόνο οι επιδόσεις Leon και η ποιότητά του, σε συνάρτηση πάντα με τον εξοπλισμό του, είναι αρκετά για να το κρατήσουν σε μια καλή τιμή.

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ Seat Leon 1,4 TSI

12.673 Επισκέψεις στο άρθρο (28/6/2012)

Το Seat Leon 1,4 του 2007 με τον TSI των 133 δυναμομετρημένων ίππων, διακρίνεται για την οδική του συμπεριφορά, την αίσθηση του τιμονιού και την εξωτερική του σχεδίαση.

Κινητήρας
Ο κινητήρας των 1,4 λίτρων με τους 133 (125 εργοστασιακούς) ίππους, είναι μια καλή επιλογή για όσους ψάχνουν καλές επιδόσεις σε χαμηλού κυβισμού αυτοκίνητο. Η ροπή του κινητήρα είναι στα 219Nm/2.180 σ.α.λ. και κρίνεται αρκετά ικανοποιητική. Διακρίνεται για την ομαλή του λειτουργία και την ελαστικότητά του σε όλο το φάσμα περιστροφής του κινητήρα, ενώ ο θόρυβος κυμαίνεται σε χαμηλά επίπεδα. Τα 0-100χλμ./ώρα ολοκληρώνονται σε 9,4 δλ., ενώ έχει και πολύ καλά ρεπρίζ. Η κατανάλωσή του είναι μόλις 6,4 λτ/100χλμ. χάρη στο 6τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων του. 
Οδική συμπεριφορά
Το Leon επιδεικνύει ένα αρκετά επιθετικό προφίλ, αρχίζοντας από τα υψηλά αποθέματα ισχύος και ροπής στις εξόδους των στροφών. Η τροχιά που παίρνει το αμάξωμα στις στροφές είναι η επιθυμητή, ακόμα κι αν ο οδηγός το πιέσει. Η σφιχτά ρυθμισμένη του ανάρτηση δεν θα αποτελέσει πρόβλημα για πιο μεγάλα ταξίδια, περιορίζοντας εμφανώς τις κλίσεις του αμαξώματος στις στροφές.
Εσωτερικό – Χώροι
Το εσωτερικό του Leon παραμένει σύγχρονο και ταυτόχρονα σπορτίφ. Η ποιότητα κατασκευής δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τον ανταγωνισμό, με το φινίρισμα και την συναρμολόγηση να είναι αρκετά καλές. Οι χώροι επαρκούν για 4 ενήλικες ή μια 5μελή οικογένεια με μικρά παιδιά, καθώς το πίσω κάθισμα δεν είναι πολύ πλατύ. Ο χώρος αποσκευών των 341 λίτρων κυμαίνεται στη λογική της κατηγορίας. Η θέση οδήγησης επιτρέπει στον οδηγό, να κινηθεί σε γρήγορους ρυθμούς με την απαιτούμενη στήριξη.
Μεταπωλητική αξία
Μόνο και μόνο οι επιδόσεις του και η ποιότητά του, σε συνάρτηση πάντα με τον εξοπλισμό του, είναι αρκετά για να το κρατήσουν σε μια καλή τιμή. Αν το συγκρίνουμε δε, με πιο παλιά SEAT, το Leon έχει ήδη ανέβει το μέσο όρο της εταιρείας, έχοντας υψηλότερα ποσοστά μεταπώλησης. 
Value for Money
Το Leon έχει πολύ καλή σχέση ποιότητας-τιμής, με πολύ καλές επιδόσεις για την κατηγορία του. Ο εξοπλισμός κυμαίνεται σε πολύ καλά επίπεδα.
Σημαντικότεροι ανταγωνιστές
Golf 1,4 TSI
Astra 1.6
Focus 1.6
Renault Megane II 1.6
C4 1.6

Το Leon έχει όμορφη σχεδίαση εξωτερικά, η οποία ταιριάζει με τις πολύ καλές επιδόσεις του.

Το Leon έχει όμορφη σχεδίαση εξωτερικά, η οποία ταιριάζει με τις πολύ καλές επιδόσεις του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
vw