Πάντως, ο Marchionne στις δηλώσεις του φάνηκε ότι η Ferrari θα συνεχίσει την προσπάθεια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μarchionne: «Kαλύτεροι από την Mercedes»

3.671 Επισκέψεις στο άρθρο (11/10/2017)

Tην πεποίθηση ότι δεν έχει χαθεί ακόμα το πρωτάθλημα και ότι η Ferrari είναι στο ίδιο επίπεδο αν όχι και καλύτερη από την Mercedes εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Sergio Marchionne.

Δεν φαίνεται να το βάζει κάτω ο Sergio Marchionne παρά το γεγονός ότι ο Sebastian Vettel είναι πίσω από Hamilton αρκετούς βαθμούς με μόλις τέσσερις αγώνες να απομένουν.

Ο ιταλικός Τύπος ήταν ιδιαίτερα επικριτικός για τα προβλήματα που ταλαιπώρησαν την Ferrari στους τελευταίους αγώνες και πολύ πιθανόν να στοιχήσουν το πρωτάθλημα στον Vettel.
 
Πάντως, ο Marchionne στις δηλώσεις του φάνηκε ότι η Ferrari θα συνεχίσει την προσπάθεια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος δηλώνοντας « Είναι σημαντικό να μην χάσουμε την αυτοπεποίθηση που κερδίσαμε τόσο καιρό. Χωρίς να γίνομαι υπερόπτης, πιστεύω ότι είμαστε στο επίπεδο της Mercedes ή και καλύτεροι. Είμαι πεπεισμένος ότι θα μειώσουμε την διαφορά που έχει δημιουργηθεί.»

Σχετικά με τα προβλήματα αξιοπιστίας που ταλανίζουν την Ferrari, o Μarchionne δήλωσε: « Ένα μπουζί αξίας 59 ευρώ επηρέασε ένα μονοθέσιο αξίας εκατομμυρίων. Πρέπει να αναπροσαρμόσουμε τι ποιότητας μηχανικά μέρη χρησιμοποιούμε στην F1. Θα το φτιάξουμε».
 

PEIRAIOS LEASING
OPEL