Ο πρώην άσσος των Miami Heat και μέλλος του Hall of Fame απέκτησε μία εξατομικευμένη Levante GTS.

Στο εσωτερικό, η μοναδική Levante GTS συνδυάζει τη γαλάζια και τη μαύρη ταπετσαρία.

Maserati Levante με πολλά «κιλά» μπάσκετ

2.490 Επισκέψεις στο άρθρο (22/4/2019)

Είναι γνωστό πως ο Ρέι Αλεν δεν έχανε ευκαιρία να σκοράρει στο καλάθι της αντίπαλης ομάδας όταν αγωνίζονταν στα παρκέ του ΝΒΑ, ωστόσο όπως φαίνεται ο πρώην σούπερ σταρ εκμεταλλεύτηκε μία ακόμα ευκαιρία που το δόθηκε, αποκτώντας μία μοναδική Maserati Levante.

Ο πρώην άσσος των Miami Heat και μέλλος του Hall of Fame απέκτησε μία εξατομικευμένη Levante GTS, η οποία φέρει στο εξωτερικό τρίχρωμη μπλε απόχρωση, η οποία είναι εμπνευσμένη από τις μπλε αποχρώσεις του γαλαξία, αλλά και της μαγευτικής πόλης του Μαϊάμι. Ολοκληρώνοντας τις λεπτομέρειες του εξωτερικού να σημειώσουμε μεταλλικά και ανθρακονημάτινα διακοσμητικά στοιχεία συνθέτουν την πλήρη εικόνα.
 
Στο εσωτερικό, η μοναδική Levante GTS συνδυάζει τη γαλάζια και τη μαύρη ταπετσαρία, ενώ μέρος της καμπίνας αποτελούν τα ανθρακονημάτινα στοιχεία μαζί με την υπογραφή του Ρέι Αλεν στο πίσω μέρος των προσκέφαλων αλλά και την υπογραφή «for Ray» (για τον Ρέι) στα πλαίσιο των θυρών.
 
Η όλη εξατομίκευση της Levante GTS έχει στραφεί αποκλειστικά στο αισθητικό κομμάτι, οπότε ο 3,8 λίτρων V8 twin-turbo κινητήρας συνεχίζει να είναι η καρδιά του μοντέλου προσφέροντας 550 ίππους.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως οι παρευρισκόμενοι στο φετινό Auto Show της Νέας Υόρκης κατάφεραν να δουν τη μοναδική Maserati.

Mercedes
moto