Με μία νέα έκδοση εμπλούτισε τη γκάμα του Range Rover Velar η Land Rover.

Το Range Rover Velar R-Dynamic Black Limited Edition, αφορά την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η «μαυροφορούσα» έκδοση του Velar

7.213 Επισκέψεις στο άρθρο (10/12/2019)

Με μία νέα έκδοση εμπλούτισε τη γκάμα του Range Rover Velar η Land Rover, η οποία ονομάζεται R-Dynamic Black και όπως καταλαβαίνετε το μαύρο χρώμα παίζει κυρίαρχο ρόλο.


Η νέα και περιορισμένων μονάδων έκδοση θα δει μόλις 500 μονάδες να βγαίνουν από τη γραμμή παραγωγής. Όλα τα μοντέλα βασίζονται στην έκδοση D180 R-Dynamic SE του Velar και εκτός από μαύρο χρώμα η βρετανική μάρκα είπε πως είναι διαθέσιμο και το γκρι . ¶λλα εξωτερικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν φιμέ τζάμια και πανοραμική γυάλινη οροφή.
 
Το νέο μοντέλο πατάει σε ζάντες αλουμινίου 21 ιντσών και είναι εξοπλισμένο με την ανάρτηση Adaptive Dynamics, που βρίσκεται στον προαιρετικό εξοπλισμό αναφορικά με τη βασική έκδοση του βρετανικού SUV.
 
Το εσωτερικό του καλύπτεται από δερμάτινη ταπετσαρία, ενώ μέρος του εξοπλισμού της καμπίνας είναι το θερμαινόμενο τιμόνι. Στο κομμάτι του κινητήρα το περιορισμένης έκδοσης Velar διατηρεί τον 2λιτρο diesel που προσφέρει 180 ίππους, με την κίνηση να πηγαίνει και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου.
 
Το Range Rover Velar R-Dynamic Black Limited Edition, αφορά την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου και το κόστος απόκτησης ξεκινά από τις 56.995 λίρες Αγγλίας (περίπου 67.771 ευρώ).   

Hyundai
vw