• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Ψηφιακή πρόταση για το πως θα μοιάζει το Mazda CX-50.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ψηφιακή πρόταση για το πως θα μοιάζει το Mazda CX-50.

Mazda CX-50: Καταφθάνει το νέο οικογενειακό SUV

5.660 Επισκέψεις στο άρθρο (20/10/2021)

Η Mazda ετοιμάζεται να παρουσιάσει το νέο CX-50, το οποίο θα τοποθετηθεί κάτω από το CX-5, και θα αποτελέσει τον εκπρόσωπο της φίρμας στα μεσαία SUV.

Oι πρώτες φήμες για τον ερχομό ενός Mazda CX-50 ήρθαν στο φως της δημοσιότητας τον Ιούλιο του 2020, ωστόσο εάν και η εταιρεία ετοιμάζεται όντως να φέρει το αυτοκίνητο στην αγορά, δεν σκοπεύει να το λανσάρει ως τον αντικαταστάτη του CX-5.

Ψηφιακή πρόταση για το πως θα μοιάζει το Mazda CX-50.

Ψηφιακή πρόταση για το πως θα μοιάζει το Mazda CX-50.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Το CX-50 θα γίνει το μεσαίο SUV της φίρμας

Το CX-50 θα αποτελέσει μια νέα προσθήκη στην γκάμα της φίρμας και θα τοποθετηθεί πάνω από το CX-5, με τον ίδιο τρόπο που το CX-30 τοποθετείται πιο ψηλά από το CX-3. Με δεδομένο πως το CX-5 ανήκει στα μικρομεσαία, το CX-50 περιμένουμε πως θα ανέβει ένα σκαλοπάτι ψηλότερα, στα μεσαία δηλαδή SUV.

Με την γλώσσα σχεδίασης Kodo

To ρωσικό site με όνομα kolesa.ru αποφάσισε να παρουσιάσει την δική του πρόταση για το πώς θα μοιράζει το ιαπωνικό SUV όταν αποκαλυφθεί επίσημα, βασιζόμενο στα σκίτσα που διέρρευσαν τις προηγούμενες μέρες. Οι ψηφιακές φωτογραφίες αναμένεται πως αντικατοπτρίζουν σε πολύ μεγάλο βαθμό την σχεδίαση που θα έχει το SUV. Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς, η Mazda δεν πρόκειται επανεφεύρει τον τροχό στο κομμάτι στης σχεδίασης του αυτοκινήτου. Ουσιαστικά, το  CX-50 θα πρόκειται για ένα μεγαλύτερο CX-5 που θα έχει κάποιες μόνο χτυπητές διαφορές στο κομμάτι της εμφάνισης που θα το κάνουν να ξεχωρίζει.

Με 2,5 λίτρων κινητήρα

Το CX-50 θα έχει πολλά κοινά μηχανικά μέρη με το Mazda 3 και το CX-30, κάτι που σημαίνει πως θα βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα. Αυτό συνεπάγεται επίσης πως το CX-50 θα είναι εμπροσθιοκίνητο στις βασικές εκδόσεις και θα προσφέρεται με σύστημα τετρακίνησης στις πιο πλούσιες. Ο τουρμπάτος βενζινοκινητήρας των 2,5 λίτρων είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται στο μηχανοστάσιο, ώστε να κινεί το βαρύ SUV της Mazda χάρη στα 250 άλογα και τα 434 Nm που φημολογείται πως θα αποδίδει.

Σύντομα στις αντιπροσωπείες

Το επίσημο ντεμπούτο του CX-50 θα γίνει το Νοέμβριο, με την παραγωγή του να ξεκινάει τους επόμενους μήνες.

Γεμίζει από SUV η γκάμα της Mazda!
- Το CX-50 θα γίνει το μεσαίο SUV της φίρμας
- Με την γνωστή γλώσσα σχεδίασης Kodo
- Με 2,5 λίτρων κινητήρα 250 ίππων
- Σύντομα στις αντιπροσωπείες
Γιατί η μάρκα που έβγαλε τα RX-7 και τα RX-8 έχει στρέψει την προσοχή της στα SUV;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »