Βλέπετε μία αποκλειστική ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα του Audi e-tron Sportback.

Το RS Q8.

H νέα teaser εικόνα του επερχόμενου e-tron Sportback.

Μαζί τα Audi e-tron Sportback και RS Q8

1.860 Επισκέψεις στο άρθρο (15/11/2019)

Μία νέα teaser εικόνα του επερχόμενου e-tron Sportback δημοσίευσε η Audi λίγο πριν το μοντέλο κάνει πρεμιέρα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος Αντζελες. Μάλιστα το ηλεκτρικό SUV της γερμανικής φίρμας δεν θα είναι μόνο του μιας και θα συνοδευτεί από το νέο υψηλής απόδοσης SUV, RS Q8.

Ως εκ τούτου δύο θα είναι τα μοντέλα της γερμανικής φίρμας τα οποία θα κάνουν το παγκόσμιο ντεμπούτο τους στην «πόλη των αγγέλων». Μέχρι να συμβεί αυτό η Audi συνεχίζει να δίνει στη δημοσιότητα teaser εικόνες αναφορικά με το e-tron Sportback. Η τελευταία δείχνει το σχήμα των εμπρόσθιων Digital Matrix φωτιστικών σωμάτων αλλά και την υπογραφή που θα έχουν τα φώτα ημέρας.
 
Αναφορικά με τη νέα τεχνολογία των φωτιστικών σωμάτων, η μάρκα αρκέστηκε να αναφέρει πως «μπορούν να φωτίσουν το δρόμο με πρωτοφανή ακρίβεια μέσω της χρήσης περίπου ενός εκατομμυρίου μικροκαθρεφτών».
 
Σε ότι αφορά το RS Q8 το οποίο θα κάνει και αυτό το ντεμπούτο του, γνωρίζουμε πως θα τοποθετηθεί πάνω από το SQ8 και θα αποτελεί πιθανότατα μια πιο προσιτή οικονομικά εναλλακτική αντί της Lamborghini Urus. Δε θα πρέπει να ξεχνάμε πως πρόσφατα τo ισχυρό SUV της Audi έκανε δικό του το ρεκόρ του Ring. Η μάρκα δεν είπε πολλά όμως γνωρίζουμε πως το Audi RS Q8 διαθέτει τον V8 4,0 λίτρων twin-turbo κινητήρα που βρίσκουμε και στο νέο RS6, κάτι που σημαίνει πως το πακέτο των 600 ίππων και των 800 Nm ροπής θεωρούνται σίγουρα. Από κει και πέρα κάποια εξαρτήματα του ισχυρότερου Q8 μεταφέρονται από το SQ8, όπως για παράδειγμα η αερανάρτηση.
 
Περισσότερα στοιχεία και για τα δύο αυτοκίνητα θα υπάρξουν επίσημα σε λίγες ημέρες, όπου και θα ξεκινήσει το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος Αντζελες.

Mercedes
test center