Αυτή ήταν κάποτε μια McLaren 720S.

McLaren 720S ούτε για απόσυρση (+vid)

4.079 Επισκέψεις στο άρθρο (15/5/2018)

Μία McLaren 720S βρέθηκε παρατημένη στην έρημο, η οποία ήταν σε τέτοια κατάσταση που δύσκολα μπορούσε να αναγνωρίσει κανείς ότι πρόκειται για το βρετανικό supercar.

Μάλλον ο οδηγός του συγκεκριμένου αυτοκινήτου πρέπει να μετάνιωσε την απόφασή του να πατήσει παραπάνω απ όσο έπρεπε το γκάζι, καθώς όπως μπορείτε να δείτε και εσείς στο βίντεο που ακολουθεί αλλά και στις εικόνες, αυτό ήταν μοιραίο για μία McLaren 720S, η οποία καταστράφηκε ολοσχερώς.
 
Όπως όλα δείχνουν εξαιτίας της υπερβολικής ταχύτητας ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και βγήκε εκτός δρόμου, με τις συνέπειες να είναι τραγικές. Το ευχάριστο της όλης υπόθεσης είναι πως λίγα μέτρα μακριά από το σημείο που κατέληξε αχρηστεμένη η McLaren υπήρχε μια μεγάλη χαράδρα την οποία και απέφυγε ο οδηγός, όχι όμως και ο ένας τροχός από το μοντέλο.
Για τις ζημιές ούτε λόγος αφού η καταστροφή είναι ολοκληρωτική, ενώ τέλος αξίζει να σημειωθεί πως στο σημείο οι αστυνομικές αρχές δεν βρήκαν κάποιον άνθρωπο που να σχετίζεται με το ατύχημα αλλά ούτε και κάποιο δεύτερο αυτοκίνητο που να συμμετείχε σε αυτό.
 
Δείτε το βίντεο από το 16:30 και τις εικόνες
 

Toyota
test center