Το βλέμμα της στο μέλλον έστρεψε η DS η οποία παρουσίασε ένα μοντέλο επιδόσεων, το οποίο οραματίζεται να βρίσκεται στους δρόμους το μακρινό 2035.

Το συγκεκριμένο πρωτότυπο ονομάζεται DS X E-Tense.

Με 1.360 ίππους το DS X E-Tense (+vid)

2.418 Επισκέψεις στο άρθρο (26/4/2018)

Το βλέμμα της στο μέλλον έστρεψε η DS η οποία παρουσίασε ένα μοντέλο επιδόσεων, το οποίο οραματίζεται να βρίσκεται στους δρόμους το μακρινό 2035.

Το συγκεκριμένο πρωτότυπο ονομάζεται DS X E-Tense και όπως μπορείτε να δείτε έχει σχεδιαστεί για να μεταφέρει κυρίως ένα επιβάτη, όμως αυτό είναι κάτι που μπορεί να διαφοροποιηθεί και να προστεθεί ένα ακόμα κάθισμα. Είτε ο ένας είτε οι δύο επιβάτες δεν είναι απαραίτητα ο οδηγός και ο συνοδηγός, καθώς το φουτουριστικό μονοθέσιο θα είναι εξοπλισμένο με ένα αυτόνομο σύστημα κίνησης που θα μπορεί να μεταφέρει τους επιβάτες στον προορισμό τους.
 
Παρόλο την αυτονομία οι άνθρωποι της γαλλικής φίρμας έχουν προσαρμόσει και ένα τιμόνι προκειμένου να μπορεί ο οδηγός να πάρει τον έλεγχο στα χέρια του και να χρησιμοποιήσει στο έπακρο την ισχύ που παράγουν οι δύο ηλεκτρικοί κινητήρες που είναι τοποθετημένοι σε κάθε μπροστινό τροχό και ανέρχεται στους 1.360 ίππους.
Μάλιστα η εταιρεία αναφέρει πως το αυτοκίνητο έχει τη εν λόγω ισχύ μόνο όταν είναι ενεργοποιημένο η οδιγική επιλογή για πίστα «Circuit», καθώς στο δρόμο η δύναμη του πέφτει στα 540 άλογα. Τέλος σε ότι αφορά το εσωτερικό του DS X E-Tense  είναι καλυμμένο από ξύλινα και μεταλλικά στοιχεία, δίνοντας έτσι μια αίσθηση πολυτέλειας.  
 
Πάρτε μια γεύση από το ιδιαίτερο μοντέλο στο βίντεο που ακολουθεί.
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda