Με 1.400 ίππους η ηλεκτρική Bentley και 0-100 σε 1,5 δτ.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Με 1.400 ίππους η ηλεκτρική Bentley και 0-100 σε 1,5 δτ.

2.531 Επισκέψεις στο άρθρο (18/5/2022)

1.400 ίππους και επιτάχυνση από άλλον πλανήτη υπόσχεται πως θα έχει η πρώτη ηλεκτρική Bentley, ο επικεφαλής της βρετανικής premium μάρκας.

Μίλησε για την πρώτη ηλεκτρική Bentley ο επικεφαλής

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνουν οι δηλώσεις του, Adrian Hallmark, διευθύνοντα συμβούλου της Bentley, αναφορικά με το ηλεκτρικό αυτοκίνητο που ετοιμάζει η βρετανική μάρκα. Σύμφωνα λοιπόν με όσα τόνισε, η πρώτη ηλεκτρική Bentley ενδεχομένως θα έχει 1.400 ίππους, κάτι που θα της επέτρεπε αβίαστη επιτάχυνση. «Αν είμαστε στους 650 ίππους τώρα με την GT Speed, θα έχουμε διπλάσια ισχύ στο ηλεκτρικό αυτοκίνητο», είπε αρχικά ο Hallmark και συνέχισε υπογραμμίζοντας πως η επιτάχυνση σε μία τέτοια περίπτωση θα κυμαίνεται στα 1,5 δευτερόλεπτα!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Θα βασίζεται στην πλατφόρμα ΡΡΕ

Αναφορικά με την πρώτη ηλεκτρική Bentley αυτό που γνωρίζουμε είναι πως θα βασίζεται στην πλατφόρμα PPE, η οποία θα βρίσκεται επίσης κάτω από το Audi Q6 e-tron και την ηλεκτρική έκδοση της Porsche Macan. Αναφορικά με την εξωτερική εμφάνιση ο επικεφαλής της Bentley δε θέλησε να γίνει σαφής, λέγοντας απλά πως θα προσπαθήσουν να του δώσουν μία εμφάνιση που δε θα μοιάζει με ηλεκτρικό αυτοκίνητο!

Ντεμπούτο το 2025

Σύμφωνα με το πλάνο της Bentley, το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο θα κάνει ντεμπούτο το 2025, στην πορεία που έχει χαράξει για το μέλλον της η μάρκα, που προβλέπει ότι θα κατασκευάζει μόνο ηλεκτρικά αυτοκίνητα έως το 2030.

Συνέχεια του άρθρου >>>
SPRING SEAT
NISSAN