• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Μία μικρή ενημέρωση θα προσφέρει στη SLC η Mercedes, την ίδια στιγμή που η ισχυρή AMG SLC 43 θα αποκτήσει ακόμα περισσότερη δύναμη.

H Mercedes-AMG SLC 43 διαθέτει αναβαθμισμένο κινητήρα που προσφέρει 390 ίππους.

Με 23 επιπλέον ίππους η AMG SLC 43

Διαβάστηκε από 1398 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/6/2018
 

Μικρές ενημερώσεις θα προσφέρει στη SLC η Mercedes, την ίδια στιγμή που η ισχυρή AMG SLC 43 θα αποκτήσει ακόμα περισσότερη δύναμη.

Ξεκινώντας από την Mercedes SLC, η φίρμα για την αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών θα προσφέρει μεμονωμένες επιλογές στον προαιρετικό εξοπλισμό, μέσα στις οποίες περιλαμβάνονται, ένα νέο σύστημα εσωτερικού φωτισμού, το σύστημα υποβοήθησης οδηγού τυφλών σημείων (blind spot assist) αλλά και ένα ηχοσύστημα Harman / Kardon LOGIC7. Επιπλέον οι πελάτες μπορούν επίσης να παραγγείλουν ένα αναλογικό ρολόι και το σύστημα Parktronic.
 
Σε ότι αφορά τα μηχανικά σύνολα, κάτω από το καπό θα συνεχίσει να υπάρχει ο υπερτροφοδοτούμενος τετρακύλινδρος κινητήρας 2.0 λίτρων που προσφέρει 244 ίππους και 370 Nm ροπής και συνδέεται με ένα αυτόματο κιβώτιο εννέα ταχυτήτων το οποίο δίνει τη δυνατότητα στο roadster να φτάνει από στάση τα 96 χλμ / ώρα σε 5,8 δευτερόλεπτα.
Πηγαίνοντας στην ισχυρότερη Mercedes-AMG SLC 43, το μοντέλο διαθέτει αναβαθμισμένο κινητήρα που προσφέρει 390 ίππους. Η εταιρεία δεν έκανε γνωστές περισσότερες προδιαγραφές, ωστόσο το προηγούμενο μοντέλο διέθετε τον twin-turbo 3.0-λίτρων V6 κινητήρα που απέδιδε 367 ίππους. Aρα στην προκειμένη περίπτωση έχουμε μια αύξηση της ιπποδύναμης κατά 23 άλογα που λογικά θα συμβάλουν στην ακόμα γρηγορότερη επιτάχυνση από τα 0 στα 96 χμλ./ώρα που πλέον θα γίνονται σε λιγότερο από 4,6 δευτερόλεπτα.
 
Τέλος εκτός από τον αναβαθμισμένο κινητήρα, η έκδοση AMG διαθέτει πρόσθετο βασικό εξοπλισμό, όπως διζωνικό κλιματισμό, ενεργούς προβολείς LED συνοδευόμενοι από το σύστημα high beam assist, αλλά και ένα νέο εξωτερικό χρώμα στην απόχρωση του γραφίτη.  

Tags: MERCEDES
 

ΔΙΕΘΝΗ NEA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ