Το ντεμπούτο του έκανε το Κ350.

Το μοντέλο πρόκειται για ένα αμιγώς ηλεκτρικό SUV.

Τόσο τα μπροστινά καθίσματα, όσο και τα πίσω καθίσματα συνδέονται μέσω δύο οθονών.

Η ισχύς λέγεται ότι προέρχεται από ηλεκτροκινητήρες συνολικής ισχύος 408 ίππων.

Με 408 άλογα το Κ350 της Pininfarina

2.338 Επισκέψεις στο άρθρο (26/4/2018)

Το ντεμπούτο του έκανε ένα από τα τελευταία πρωτότυπα που σχεδιάστηκαν από την Pininfarina και κατασκευάστηκε σε συνεργασία με την Hybrid Kinetic Group. Ο λόγος για το SUV Κ350.

Το μοντέλο, εικόνα του οποίου είχαμε δει πριν λίγο διάστημα, πρόκειται για ένα αμιγώς ηλεκτρικό SUV, το οποίο σχεδιάστηκε από την Pininfarina και έκανε την εμφάνισή του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Πεκίνο, όπως και τα μοντέλα H600 και H500.
 
Στο κομμάτι του σχεδίου το νέο ηλεκτρικό πρωτότυπο χαρακτηρίζεται από μια μεγάλη και φαρδιά γρίλια η οποία στολίζεται με κάθετες φέτες που έχουν το σχήμα του μπούμερανγκ και συνδυάζεται με λεπτεπίλεπτους προβολείς. Πηγαίνοντας προς τα πίσω το μάτι μας πέφτει στις μεγάλες ζάντες αλλά κυρίως στις κρυφές χειρολαβές τν θυρών, ενώ στο πίσω μέρος τα φωτιστικά σώματα έχουν τη μορφή μίας ενιαίας λεπτής φωτισμένης γραμμής, η οποία πηγαίνει από τη μία άκρη του αυτοκινήτου στην άλλη και τοποθετείται κάτω από το πίσω τζάμι.
Στο εσωτερικό τόσο τα μπροστινά καθίσματα, όσο και τα πίσω καθίσματα συνδέονται μέσω δύο οθονών που έχουν πάρει θέση ανάμεσά τους, ενώ ο πίνακας οργάνων αλλά και το σύστημα ψυχαγωγίας και πληροφοριών εγκαθίστανται σε μία μακρόστενη οθόνη που εκτείνεται από τη μίας άκρη του ταμπλό στην άλλη.
 
Η ισχύς λέγεται ότι προέρχεται από ηλεκτροκινητήρες συνολικής ισχύος 408 ίππων που επιτρέπουν στο Κ350 να πιάνει από στάση τα 100 χλμ./ώρα σε 4,7 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα φτάνει τα 250 χλμ./ώρα.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από τις συνεργασίες της με άλλες εταιρείες όπως η Hybrid Kinetic Group, η Pininfarina εργάζεται και πάνω στην κατασκευή του δικού της ηλεκτρικού supercar που υπολογίζεται πως θα κάνει την εμφάνισή του το 2020.      

OPEL NEA MONTELA
test center