• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Με το plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης της Polestar θα εξοπλίσει τα XC60 και V60, η Volvo, μεγαλώνοντας έτσι τη γκάμα των επιλογών.

Tο T8 Twin Engine plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης συνδυάζει έναν τετρακύλινδρο κινητήρα 2,0 λίτρων με έναν ηλεκτροκινητήρα τοποθετημένο στο πίσω μέρος.

Με 415 ίππους τα Volvo XC60 και V60

Διαβάστηκε από 1007 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 4/4/2019
 

Με το plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης της Polestar θα εξοπλίσει τα XC60 και V60, η Volvo, μεγαλώνοντας έτσι τη γκάμα των επιλογών.

Οι νέες εκδόσεις θα αποτελούν τις κορυφαίες στη γκάμα των μοντέλων, με το υβριδικό σύστημα κίνησης που είδαμε πρώτα μέσω του S60, να προσφέρει συνδυαστική ισχύ 415 ίππων, ενώ σύμφωνα με τη μάρκα τα μοντέλα θα έχουν βελτιωμένα τα στοιχεία του χειρισμού και της ευελιξίας. Να θυμίσουμε πως το T8 Twin Engine plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης συνδυάζει έναν τετρακύλινδρο κινητήρα 2,0 λίτρων με έναν ηλεκτροκινητήρα τοποθετημένο στο πίσω μέρος.
 
Οι δύο νέες εκδόσεις των Volvo XC60 και V60 θα χρησιμοποιούν την ειδική ανάρτηση της Öhlins, που αντιδρά πιο γρήγορα στις κακοτεχνίες που υπάρχουν στους δρόμους.
 
Το σύστημα πέδησης διαθέτει εξαπίστονες δαγκάνες βαμμένες σε χρυσό χρώμα, ενώ ένα σύνολο ζαντών αλουμινίου είναι μέρος του εξοπλισμού. Τα δύο Polestar Engineered μοντέλα θα διαθέτουν ακόμα μαύρες απολήξεις εξάτμισης, ενώ ίδιο χρωματισμό έχει η γρίλια, αλλά και τα λογότυπα «Polestar Engineered» μπροστά και πίσω.
 
Στο εσωτερικό ένα σετ χρυσών ζωνών ασφαλείας κάνει αντίθεση με την υπόλοιπη καμπίνα, ενώ τα αλουμινένια διακοσμητικά, η ταπετσαρία από δέρμα Nappa και ύφασμα και το σπορ τιμόνι είναι μεταξύ των χαρακτηριστικών.

Tags: VOLVO