3 φωτογραφίες »

Στην εικόνα βλέπετε την Supra GR.

Με 510 άλογα η Toyota Supra GRMN;

2.497 Επισκέψεις στο άρθρο (14/7/2020)

Η Toyota Supra GRMN θα λάβει καινούριο κινητήρα που θα αποδίδει 510 άλογα και νέα μετάδοση αλλά θα παραμείνει πισωκίνητη!


Toν γύρο του διαδικτύου κάνουν κάποια δημοσιεύματα από την Ιαπωνία που αναφέρουν πως η Toyota ετοιμάζεται να λανσάρει μια νέα περιορισμένης παραγωγής έκδοση που θα λάβει κάτω από το καπό τον ίδιο κινητήριο σύνολο των επερχόμενων BMW M3 και M4.

Συγκεκριμένα, γίνεται λόγος πως η Supra θα πάρει τον καινούριο 3λιτρο twin-turbo που θα χρησιμοποιηθεί από τα δύο μοντέλα του τμήματος M της βαυαρικής φίρμας για την πιο σπορ έκδοση του μοντέλου, την επονομαζόμενη GRMN. Η ισχύς λέγεται πως φτάνει ακόμα και τα 510 άλογα, γεγονός που θα εκτοξεύσει στις επιδόσεις του ιαπωνικού sportscar.

Eπίσης, η 8τάχυτη αυτόματη μετάδοση θα αντικατασταθεί με ένα 7άρι αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη που θα μπορεί να κοντρολάρει καλύτερα την ιπποδύναμη του μοντέλου και θα είναι σε θέση να πετυχαίνει γρηγορότερες αλλαγές σχέσεων. Η κίνηση φυσικά θα γίνεται για άλλη μια φορά στους πίσω τροχούς.

Εάν οι αναφορές αυτές ευσταθούν, πάλι θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το 2023 για να δούμε την έκδοση αυτή σε παραγωγή. Τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο πως θα κατασκευαστούν μόνο 200 τέτοια αυτοκίνητα, που θα αντλήσουν μεγάλο ενδιαφέρον από τους συλλέκτες και τους οπαδούς της φίρμας.
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
vw