5 φωτογραφίες »

Με 535+ χιλιόμετρα αυτονομία το νέο Skoda Enyaq Coupe iV

2.796 Επισκέψεις στο άρθρο (7/9/2021)

Μία πρώτη ματιά στο επερχόμενο Skoda Enyaq Coupe iV μας έδωσε η τσεχική μάρκα, δίνοντας τις πρώτες πληροφορίες για την coupe έκδοση του ηλεκτρικού της SUV που αναμένεται να κάνει ντεμπούτο τους προσεχείς μήνες!

Το Enyaq iV εδώ και αρκετό καιρό αποτελεί μέρος της γκάμας της Skoda, όντας το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο της τσεχικής μάρκας που εξελίχθηκε από την αρχή του με τέτοιο τρόπο προκειμένου να ενσωματώσει ηλεκτρικό σύστημα κίνησης. Είναι γνωστό πως η Skoda ετοιμάζει και μία coupe έκδοση, για την οποία δημοσιοποίησε τις πρώτες πληροφορίες αλλά και εικόνες του πρωτότυπου.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Γνωστή πλατφόρμα και μεγάλη αυτονομία
Το Skoda Enyaq Coupe iV θα βασίζεται (και αυτό) στην ΜΕΒ πλατφόρμα του Ομίλου VW. Θα είναι διαθέσιμο με μπαταρία 62 ή 82 κιλοβατώρων, ενώ θα υπάρχουν τρεις εκδόσεις ισχύος 180, 204 και 265 ίππων. Η ισχύς θα κατευθύνεται στους πίσω τροχούς θα υπάρχουν ωστόσο και τετρακίνητες εκδόσεις, οι οποίοι τα χαρακτηρίζονται από τα ονόματα Enyaq Coupe iV 60, iV 80, iV 80x. Η Skoda λέει ότι το Enyaq Coupe iV θα προσφέρει αυτονομία πάνω από 535 χιλιόμετρα στον κύκλο δοκιμών WLTP.
 
13άρα οθόνη αφής
Στο εσωτερικό, οι επιβάτες θα μπορούν να αλληλεπιδρούν με ένα σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με οθόνη αφής 13 ιντσών, ενώ μια οθόνη 5,3 ιντσών λειτουργεί ως ψηφιακός πίνακας οργάνων. Υπάρχει επίσης και ένα προαιρετικό head-up display.
 
Υψηλός αεροδυναμικός συντελεστής και μεγάλο πορτμπαγκάζ
Εξωτερικά το επερχόμενο ηλεκτρικό coupe SUV της Skoda θα φοράει ζάντες 19 έως 21 ιντσών, ενώ το παρών θα δίνουν τα LED φωτιστικά σώματα. Ο σχεδιασμός του είναι τέτοιος που έχει δώσει στο μοντέλο συντελεστή οπισθέλκουσας 0,247 Cd, ενώ αναφορικά με τις διαστάσεις του, αυτές εκτίνονται στα μήκος 4.653 χλστ. και ύψος 1.617 χλστ, ενώ το πλάτος (1.879 χλστ) και το μεταξόνιο (2.765 χλστ) διατηρούν ίδιες τιμές με το υπάρχον Enyaq iV. Σε ότι αφορά το χώρο αποσκευών αυτός ορίζεται στα 570 λίτρα, όντας σχεδόν πανομοιότυπος με τα 585 λίτρα του SUV, Enyaq iV.
 
Ντεμπούτο σε λίγους μήνες
Το Enyaq Coupe iV θα κάνει το ντεμπούτο του στις αρχές του 2022.

Πλησιάζει!
Μία πρώτη ματιά στο επερχόμενο Skoda Enyaq Coupe iV μας έδωσε η τσεχική μάρκα, παρέχοντας τις πρώτες πληροφορίες για την coupe έκδοση του ηλεκτρικού της SUV που αναμένεται να κάνει ντεμπούτο τους προσεχείς μήνες!
Θα έχουν τα ηλεκτρικά SUV την ίδια απήχηση με αυτή που έχουν τα SUV με κινητήρες βενζίνης και ντίζελ;
 

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
test center