Με 700 ίππους η νέα Aston Martin V12 Vantage Roadster
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Με 700 ίππους η νέα Aston Martin V12 Vantage Roadster

2.837 Επισκέψεις στο άρθρο (22/8/2022)

Πρεμιέρα έκανε η νέα Aston Martin V12 Vantage Roadster, η οποία όπως μαρτυρά το όνομά της έρχεται για πρώτη φορά ως Roadster, εξοπλισμένη με τον ισχυρό V12 κινητήρα!

Για πρώτη φορά Roadster με V12

Η Aston Martin Vantage Roadster δεν είναι καινούργιο μοντέλο, ωστόσο η βρετανική μάρκα έχει τον τρόπο να κάνει και πάλι το κοινό να στρέψει πάνω της τα βλέμματά του. Ποιος είναι αυτός; Εξόπλισε το πολυτελές κάμπριο με τον ισχυρό V12 κινητήρα και προχώρησε στα αποκαλυπτήριά του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

700 άλογα από το V12 μοτέρ

Το βρετανικό μοντέλο με τον 5,2 λίτρων twin-turbo V12 κινητήρα έχει ισχύ 700 ίππων και 753 Nm ροπής και συνδέεται με 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Το 0-96 χλμ./ώρα γίνεται σε 3,5 δευτερόλεπτα με την τελική ταχύτητα να «ακουμπάει» τα 322 χλμ./ώρα. Η κίνηση πηγαίνει στον πίσω άξονα, μέσω ενός μηχανικού διαφορικού περιορισμένης ολίσθησης.

Πάνελ από ίνες άνθρακα και ελαφριά υλικά

Από κει και πέρα, τα πάνελ του αμαξώματος μπροστά είναι κατασκευασμένα από ανθρακονήματα, όπως και τα πλαϊνά μαρσπιέ. Στο πίσω μέρος τα περισσότερα πάνελ είναι κατασκευασμένα από ένα ελαφρύ σύνθετο υλικό. Πέραν όλων των άλλων το Roadster διαθέτει κεραμικά φρένα με εξαπίστονες δαγκάνες μπροστά και τετραπίστονες πίσω. Οι τροχοί του μοντέλου μετρούνται στις 21 ίντσες και συνδυάζονται με ελαστικά Michelin Pilot Sport 4S.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
vw