Ο αντικαταστάτης της F-Type θα είναι έτοιμος το 2020.

Με BMW μοτέρ η νέα F-Type;

1.896 Επισκέψεις στο άρθρο (11/10/2018)

Mια σειρά από δημοσιεύματα αναφέρουν πως η επόμενη F-Type θα είναι αρκετά διαφορετική και θα εξοπλιστεί μάλιστα και με κινητήρα από την ΒΜW. Διαβάστε όλες τις πληροφορίες.

Mπορεί ο αρχισχεδιαστής της Jaguar Ian Callum να ανέφερε πρόσφατα πως δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποιο πλάνο να αντικατασταθεί η F-Type, ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να εμποδίζει πηγές του εξωτερικού να κάνουν διάφορες εικασίες για το νέο μοντέλο.

Σύμφωνα με αυτές, ο αντικαταστάτης της F-Type θα είναι έτοιμος το 2020 με την κίνηση να στέλνεται στους εμπρός τροχούς, παρά τις φήμες που έκαναν λόγο ότι η μάρκα θέλει να κάνει το μοντέλο κεντρομήχανο. Όπως και να έχει, η επόμενη γενιά θα βασίζεται πάνω σε μια νέα πλατφόρμα κατασκευασμένη από αλουμίνιο η όποια θα έχει την ονομασία D7b. Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν γίνει γνωστές, σίγουρο πρέπει να θεωρείται πάντως πως η νέα F-Type θα έχει μικρότερο βάρος αλλά και μεγαλύτερο μεταξόνιο.
 
Όσον αφορά την οικογένεια των μηχανικών συνόλων, πηγές κοντά στην Jaguar αναφέρουν πως θα προσφερθεί τόσο ένας Ingenium κινητήρας όσο και ένας νέος twin-turbo V8 κινητήρας 4,4 λίτρων από την BMW που θα αντικαταστήσει τον 5λιτρο V8 της βρετανικής μάρκας. Το βαυαρικό μοτέρ αναμένεται να εξοπλίσει στο μέλλον και άλλα μοντέλα της εταιρείας όπως τα Range Rover, Range Rover Sport και Jaguar XJ.

Εσείς τι θα θέλατε να δείτε από τη νέα F-Type;
 

NEO TRAFIC
moto