Τα LED matrix φωτιστικά σώματα θα είναι στη διάθεσή του τσεχικού σεντάν.

Η άφιξη του ανανεωμένου Skoda Superb έχει προγραμματιστεί να λάβει χώρα στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος χόκεϊ επί πάγου.

Με LED Μatrix φώτα το Skoda Superb

3.110 Επισκέψεις στο άρθρο (14/5/2019)

Η Skoda συνεχίζει να δημοσιεύει teaser του ανανεωμένου Superb πριν αυτό κάνει την επίσημη εμφάνισή του, δείχνοντας μας αυτή τη φορά τα LED matrix φωτιστικά σώματα που θα έχει στη διάθεσή του το τσεχικό σεντάν.

Ένα ακόμα μοντέλο του ομίλου VW που θα εξοπλιστεί με προβολείς LED matrix θα γίνει το ανανεωμένο Skoda Superb. Η τσεχική μάρκα αποκάλυψε το γεγονός στο νέοι teaser βίντεο, το οποίο έρχεται να ακολουθήσει το πρώτο επίσημο σκίτσο που είχαμε δει πριν από μερικές ημέρες.
 
Οι εν λόγω προβολείς θα είναι διαθέσιμοι για πρώτη φορά σε μοντέλο της Skoda, ενώ θα συνδυαστούν με επανασχεδιασμένα φώτα ομίχλης που θα είναι επίσης LED. Ωστόσο το βίντεο δεν στέκεται μόνο στον πρόβολο του αυτοκινήτου αλλά πηγαίνει και στο πίσω μέρος. Εκεί μπορούμε να δούμε τον τρόπο που ανάβουν τα φλας, ενώ επιβεβαιώνεται το σενάριο που ήθελε το λογότυπο της εταιρείας να αντικαθίσταται από το ολόγραφο «SKODA». Αυτή η αλλαγή παρουσιάστηκε για πρώτη φορά πέρυσι στο Kodiaq GT της Κίνας και υιοθετήθηκε από το Scala και το Kamiq.
 
Το εσωτερικό δεν αποκαλύπτεται ωστόσο το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης θα είναι συμβατό με τις εφαρμογές Android Auto και Apple CarPlay, ενώ πιθανές είναι και κάποιες αλλαγές στο styling.
 
Στους κινητήρες, για πρώτη φορά το Superb θα έρθει με ένα plug-in υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης. Το εν λόγω σύστημα συνδυάζει ένα υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα εσωτερικής καύσης 1,4 λίτρων και ένα ηλεκτρικό μοτέρ. 
 
Η πρεμιέρα του ανανεωμένου Skoda Superb έχει προγραμματιστεί να λάβει χώρα στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος χόκεϊ επί πάγου (IIHF) που θα γίνει στη Μπρατισλάβα της Σλοβακίας στις 23 Μαΐου. 
 

VW LEASEPRO
test center