Με Tonale, Sportage και Aygo X οι νέες δοκιμές του Euro NCAP

Με Tonale, Sportage και Aygo X οι νέες δοκιμές του Euro NCAP

2.497 Επισκέψεις στο άρθρο (6/7/2022)

Επτά νέα μοντέλα πέρασαν από το «μικροσκόπιο» του Euro NCAP. Δείτε τη βαθμολογία απέσπασαν τα Alfa Romeo Tonale, Kia Sportage, Cupra Born, BMW i4, Toyota Aygo X και Mercedes T-Class και Citan Tourer.

Υψηλές βαθμολογίες στα μοντέλα

Συνέχεια στις δοκιμές πρόσκρουσης που πραγματοποιεί στα νέα μοντέλα που έρχονται έδωσε ο Euro NCAP, δημοσιεύοντας στη συνέχεια τα αποτελέσματα. Αυτή τη φορά επτά ήταν τα αυτοκίνητα συγκεντρώνοντας όλα εξαιρετικές βαθμολογίες τεσσάρων και πέντε αστέρων. Alfa Romeo Tonale, Kia Sportage, Cupra Born, BMW i4, Toyota Aygo X και Mercedes T-Class και Citan Tourer είναι τα μοντέλα που θα μας απασχολήσουν παρακάτω.

5άστερη η Alfa Romeo Tonale

Κάνοντας την αρχή από την Alfa Romeo Tonale, το νέο ιταλικό SUV πέρασε με απόλυτη επιτυχία τα τεστ όντας μάλιστα εξοπλισμένο με το στάνταρ εξοπλισμό ασφαλείας. Το 85% στις κατηγορίες Safety Asist και προστασίας παιδιών επιβεβαιώνουν το μεγάλο βαθμό ασφάλειας που προσφέρει.

Αναλυτικά η βαθμολογία
Προστασία ενηλίκων: 83% 
Προστασία παιδιών: 85% 
Προστασία πεζών: 67%
Safety Assist: 85%  

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Πέντε αστέρων το Kia Sportage

Την κορυφαία βαθμολογία έλαβε και το ολοκαίνουργιο Kia Sportage, το οποίο σύμφωνα με τον Euro NCAP είναι καλά εξοπλισμένο με συστήματα ασφαλείας, που το οδήγησαν στα πέντε αστέρια.

Αναλυτικά η βαθμολογία
Προστασία ενηλίκων: 87% 
Προστασία παιδιών: 86% 
Προστασία πεζών: 66%
Safety Assist: 72%  

Toyota Aygo X τεσσάρων αστέρων

Στη συνέχεια περνάμε στο Toyota Aygo X, που σημείωσε υψηλή βαθμολογία τεσσάρων αστέρων. Το ιαπωνικό μίνι crossover με τον 1.000άρη κινητήρα δοκιμάστηκε και αυτό με στάνταρ εξοπλισμό ασφαλείας και πέτυχε:

Αναλυτικά η βαθμολογία
Προστασία ενηλίκων: 78% 
Προστασία παιδιών: 78% 
Προστασία πεζών: 74%
Safety Assist: 81%  

CUPRA Born με κορυφαία βαθμολογία

Το αμιγώς ηλεκτρικό CUPRA Born πέρασε και αυτό από το εργαστήριο του Euro NCAP, εντυπωσιάζοντας κυρίως με τη βαθμολογία που απέσπασε στην προστασία ενηλίκων και παιδιών.
 
Αναλυτικά η βαθμολογία
Προστασία ενηλίκων: 93% 
Προστασία παιδιών: 89% 
Προστασία πεζών: 73%
Safety Assist: 80%  

Συνέχεια του άρθρου >>>
LEASING APRILIOS
skoda