Βλέπετε την αποκλειστική ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα του autotriti.gr για το ανανεωμένο Opel Corsa.

Βλέπετε την αποκλειστική ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα του autotriti.gr για το ανανεωμένο Opel Corsa.

Με Vizor «πρόσωπο» α λα Astra το ανανεωμένο Opel Corsa

9.581 Επισκέψεις στο άρθρο (29/12/2022)

Το ανανεωμένο Opel Corsa βρίσκεται σε δοκιμές εξέλιξης και το autotriti.gr αναφέρει τις πρώτες πληροφορίες που κάνουν την εμφάνισή τους για το γερμανικό μικρό, την ώρα που ένα αποκλειστικό σχέδιο προσφέρει μία οπτική για τη φρεσκαρισμένη εμφάνιση!

Φρεσκάρεται το Corsa

Τη φετινή χρόνια το Opel Corsa γιόρτασε την 40η επέτειό του ως ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της μάρκας στην ιστορία. Εκτός από λαμπρό παρελθόν, το μικρό γερμανικό έχει και μέλλον, αφού η Opel έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες εξέλιξης για να παρουσιάσει κάποια στιγμή την ανανεωμένη του έκδοση. Μάλιστα τα πρώτα δοκιμαστικά μοντέλα με καμουφλάζ έχουν κάνει την εμφάνισή τους στους δρόμους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με πρόσωπο α λα Astra

Μπορεί το καμουφλάζ να κάνει καλά τη δουλειά του και να μη μας αφήνει να δούμε τις αλλαγές, ωστόσο στην αποκλειστική ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα του autotriti.gr, μπορείτε να πάρετε μία γεύση για την εμφάνιση που θα έχει. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν και έχουν αποτυπωθεί και στο σχέδιο, οι μεγαλύτερες αλλαγές θα έρθουν στο μπροστινό μέρος, όπου το Corsa θα εμπνευστεί από το μεγαλύτερο Astra, λαμβάνοντας την μάσκα «Vizor» και νέους προβολείς. Στο πίσω μέρος οι αλλαγές θα είναι μικρότερες, με τον προφυλακτήρα να φρεσκάρεται, τα φωτιστικά σώματα να μην διαφοροποιούνται, ωστόσο η Opel θα προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στο σημείο μεταξύ των πίσω φώτων για να δώσει το κάτι διαφορετικό.

Θα συνεχίσει το diesel;

Σε ότι αφορά τους κινητήρες δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη πληροφορία. Αυτή τη στιγμή το Corsa προσφέρεται με βενζίνη, diesel, αλλά και ως αμιγώς ηλεκτρικό. Ωστόσο με τις εταιρείες να κάνουν αγώνα δρόμου για να μειώσουν τους ρύπους τους, δε θα αποτελέσει έκπληξη εάν ο 1,5 λίτρων diesel κινητήρας δεν εξοπλίζει το facelift Corsa. Σε ότι αφορά τα μοτέρ βενζίνης πιθανότατα θα λάβουν κάποιες ενημερώσεις για λιγότερες εκπομπές CO2.

Συνέχεια του άρθρου >>>
NEO TRAFIC
skoda