Mε αυτόματο κιβώτιο το Hyundai i30 N

2.804 Επισκέψεις στο άρθρο (8/10/2019)

Την είδηση αποκάλυψε το αφεντικό του τμήματος Ν της Ηyundai, κ. Albert Biermann.


Ένα νέο 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη κατασκεύασε η Hyundai για το i30 N σύμφωνα με τις δηλώσεις που έκανε το αφεντικό του τμήματος Ν, κ. Albert Biermann, λέγοντας παράλληλα πως η μετάδοση αυτή θα προσφερθεί και στα υπόλοιπα μοντέλα της γκάμας.

Ο ίδιος συνέχισε πως το νέο κιβώτιο θα λειτουργεί πολύ διαφορετικά στα N μοντέλα και πως θα είναι έτοιμο το επόμενο έτος. Ο Biermann δήλωσε συγκεκριμένα: «To επόμενο έτος θα προσφερθεί σε μοντέλο Ν. Στις αρχές του 2020 θα γίνει διαθέσιμο και στην κορεατική αγορά. Θα προσφερθεί και σε άλλα οχήματα, όχι μόνο στα Ν. Όταν όμως θα μπαίνει στα Ν, θα μοιάζει σαν ένα τελείως διαφορετικό κιβώτιο από όταν βρίσκεται σε ένα SUV».

Oι πρώτες αναφορές έκαναν λόγο πως η νέα μετάδοση θα είναι έτοιμη φέτος, αλλά ο Biermann επέμεινε πως το πλάνο ήταν πάντα να είναι το κιβώτιο έτοιμο στις αρχές του 2020. Η Hyundai ισχυρίζεται πως θα αξίζει την αναμονή και αναφέρει συγκεκριμένα πως το Mode N είναι «απίστευτο».

Ο Biermann δήλωσε επίσης: «Eίναι δική μας κατασκευή. Το φτιάξαμε για να μπορεί να εξοπλίσει πολλά αυτοκίνητα αλλά με τον τρόπο που το τοποθετούμε και το χρησιμοποιούμε σε ένα μοντέλο Ν θα είναι πολύ διαφορετικό από τον τρόπο με τον οποίο θα λειτουργεί σε ένα SUV ή σε ένα πετρελαιοκίνητο. Δεν θα πιστεύεις πως πρόκειται για την ίδια μετάδοση».

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center