Ξεχωρίζει στον τομέα της ποιότητας και του φινιρίσματος η καμπίνα του VW Golf.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ξεχωρίζει στον τομέα της ποιότητας και του φινιρίσματος η καμπίνα του VW Golf.

Εσωτερικό: Έκαστο στο είδος του

73.458 Επισκέψεις στο άρθρο (12/2/2016)

Η καμπίνα του Golf ξεχωρίζει με την αίσθηση ποιότητας που προσφέρει. Το φινίρισμα εντυπωσιάζει κι έτσι δύσκολα θα βρει κανείς κάποιο ψεγάδι, πέρα ίσως από την συγκρατημένη σχεδίαση. Η θέση οδήγησης είναι εξαιρετική, ενώ οδηγός και επιβάτες απολαμβάνουν απρόσκοπτη περιφερειακή ορατότητα. Η έγχρωμη οθόνη αφής στην κεντρική κονσόλα ξεχωρίζει, ενώ ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας είναι υπερπλήρης.

Στα ίδια ποιοτικά επίπεδα κυμαίνεται και ο εσωτερικός διάκοσμος του Auris, που χαρακτηρίζεται από τις ευθείες γραμμές και την σχεδόν κάθετη φάτσα του ταμπλό. Το Auris χάρη στις ενδείξεις για το υβριδικό σύστημα δείχνει πιο hi-tech. Ο οδηγός έχει μπροστά του το όργανο του συστήματος Eco Drive Support, που έχει αντικαταστήσει το στροφόμετρο, το μπλε λεβιέ του κιβωτίου ταχυτήτων τεχνολογίας e-CVT, αλλά και τη μοναδική γραμματοσειρά στα όργανα του πίνακα, ενώ τόσο στο trip computer, όσο και στο σύστημα infotainment δίνονται πληροφορίες για την ενεργειακή ροή του υβριδικού συστήματος. Εργονομικά, όλα λειτουργούν όπως πρέπει, αλλά η ορατότητα προς τα πίσω είναι κάπως περιορισμένη.

Στο εσωτερικό του SEAT Leon 1,4 TGI οι διαφορές σε σχέση με το αντίστοιχο τμήμα των υπολοίπων Leon αφορούν μόνο στις επιπλέον πληροφορίες, που απαιτεί η ύπαρξη του φυσικού αερίου. Έτσι, στον πίνακα οργάνων υπάρχουν δύο διαφορετικές ενδείξεις για την ποσότητα του καυσίμου που υπάρχει στα ρεζερβουάρ, μια για το φυσικό αέριο και μια για τη βενζίνη. Έπειτα, στις ενδείξεις του trip computer αλλά και σε αυτές της κεντρικής οθόνης αφής στην κονσόλα, έρχονται να προστεθούν και αυτές για το φυσικό αέριο. Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχουν άλλες αλλαγές στο εσωτερικό, το οποίο ικανοποιεί πλήρως ποιοτικά και έχει καλή αισθητική.


Ιδιαίτερα ποιοτική και 
hi-tech δείχνει η καμπίνα του υβριδικού Toyota Auris.

Ιδιαίτερα ποιοτική και hi-tech δείχνει η καμπίνα του υβριδικού Toyota Auris.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

PEUGEOT NEW EVANS
4green