Tόσο διαφορετικά τα μοντέλα της συγκριτικής δοκιμής, αλλά με ένα κοινό στόχο: Tη μέγιστη δυνατή οικονομία κατά την κίνηση.

Tόσο διαφορετικά τα μοντέλα της συγκριτικής δοκιμής, αλλά με ένα κοινό στόχο: Tη μέγιστη δυνατή οικονομία κατά την κίνηση.

Value For Money: Πιο προσιτό το Leon, 6 χρόνια εγγύηση το Auris HSD

73.427 Επισκέψεις στο άρθρο (12/2/2016)

Το νέο SEAT Leon 1,4 TGI διατίθεται στη χώρα μας σε μια και μοναδική εξοπλιστική έκδοση (Style), η οποία διαθέτει μια πλούσια λίστα εξοπλιστικών στοιχείων. Τιμολογιακά, η έκδοση αυτή κοστίζει 18.690 ευρώ (με απόσυρση και έκπτωση), ένα ποσόν που κρίνεται καλό, με βάση την οικονομία που προσφέρει, αλλά και την εξοπλιστική της πληρότητα.

Το VW Golf BlueMotion κοστίζει 21.970 ευρώ στην πεντάθυρη έκδοση όντας σχεδόν 2.000 ευρώ ακριβότερο από το αρχικό, «απλό» Golf 1,6 TDI. Η διαφορά αυτή δικαιολογείται πλήρως όχι μόνο λόγω του οφέλους σε κατανάλωση και εκπομπές ρύπων, αλλά και λόγω της πληρότητας του εξοπλισμού της έκδοσης BlueMotion.

Το Toyota Auris HSD κοστίζει 21.300 ευρώ, αλλά το Value for
Money κερδίζει έξτρα πόντους λόγω του χαμηλού κόστους συντήρησης που έχει. Σε σχέση με ένα συμβατικό όχημα εξοικονομούνται 1.500 ευρώ/ 100.000 χλμ. (απαλλάσσεται από την αλλαγή δίσκου-πλατό, ιμάντων κι άλλων περιφερειακών). Επιπλέον, τα τακάκια έχουν αυξημένη διάρκεια ζωής έως 100.000 χλμ. χάρη στη συνεχή ανάκτηση ενέργειας, ο εξοπλισμός είναι πλήρης, ενώ υπάρχει και 6ετής εγγύηση ή 180.000 χιλιόμετρα για τα μηχανικά μέρη.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center