Από τις κατασκοπευτικές, ηλεκτρονικά επεξεργασμένες εικόνες φαίνεται ότι τα νέα SUV Mercedes GLK & Audi Q5
έχουν αποκτήσει περισσότερο δυναμισμό, συγκρινόμενα με τα σημερινά μοντέλα.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Από τις κατασκοπευτικές, ηλεκτρονικά επεξεργασμένες εικόνες φαίνεται ότι τα νέα SUV Mercedes GLK & Audi Q5 έχουν αποκτήσει περισσότερο δυναμισμό, συγκρινόμενα με τα σημερινά μοντέλα.

Με δυναμικό στιλ τα νέα SUV Mercedes GLK & Audi Q5

12.783 Επισκέψεις στο άρθρο (13/3/2014)

Ισχυρός ανταγωνισμός στα πολυτελή SUV των Mercedes και Audi θα υπάρξει προσεχώς, καθώς οι δύο εταιρείες ετοιμάζουν τις νέες γενιές των GLK και Q5 αντίστοιχα, εξοπλισμένες με τεχνολογικά gadgets και καινούργια μοτέρ.

Σε δύο περίπου χρόνια προβλέπει το χρονοδιάγραμμα των Mercedes και Audi να λανσαριστούν τα νέα premium SUV τους, δηλαδή οι 2ες γενιές των GLK και Q5, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι η πολεμική αυτή θα επαναληφθεί για δεύτερη φορά, καθώς συνέβη και το 2008 όταν λανσαρίστηκαν οι πρώτες γενιές των μοντέλων.Αναλυτικότερα, τα δύο νέα μοντέλα, από τις αποκλειστικές, κατασκοπευτικές, ηλεκτρονικά επεξεργασμένες φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε φαίνεται ότι έχουν αποκτήσει περισσότερο δυναμισμό, συγκρινόμενα με τα σημερινά μοντέλα, ενώ όσον αφορά την GLK, η νέα γενιά θα είναι μεγαλύτερη από την υπάρχουσα σε διαστάσεις, για να τοποθετηθεί στην γκάμα της εταιρείας, πάνω από τη νέα GLA. Επίσης, η καινούργια GLK θα αποκτήσει πιο σπορτίφ και νεανικό στιλ. Επιπλέον, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι το εν λόγω μοντέλο θα στηριχτεί στη νέα C-Class, ενώ κάτω από το καπό θα εφοδιάζεται με 4κύλινδρα, 6κύλινδρα και υβριδικά μοτέρ. Παράλληλα, να σημειωθεί ότι η μετάδοση της κίνησης για την GLK θα γίνεται και στους δύο άξονες (ή εναλλακτικά στους πίσω τροχούς) μέσω του νέου αυτόματου κιβωτίου 9 σχέσεων.Όσον αφορά τώρα τη νέα γενιά του Audi Q5, οι κατασκοπευτικές εικόνες δείχνουν πως οι άνθρωποι της εταιρείας ετοιμάζουν μια πολύ επιθετική –σχεδιαστικά- 2η γενιά, όπου θα κυριαρχεί η τρισδιάστατη και χρωμιομένη πλέον πολυγωνική μάσκα, αλλά και τα μακρόστενα LED φωτιστικά. Επίσης, μηχανικά το νέο Q5 αναμένεται να τροφοδοτείται από TFSI κινητήρες 2,0 και 3,0 λτ., με απόδοση έως και 400 ίππους. Οι κινητήρες αυτοί θα έχουν στόχο τις κορυφαίες επιδόσεις, όσο βέβαια και τη χαμηλή κατανάλωση και εκπομπές ρύπων.

Η νέα GLK θα είναι μεγαλύτερη από την υπάρχουσα σε διαστάσεις, για να τοποθετηθεί στην γκάμα της εταιρείας, πάνω από τη νέα GLA (κατασκοπευτική, ηλεκτρονικά επεξεργασμένη εικόνα).

Η νέα GLK θα είναι μεγαλύτερη από την υπάρχουσα σε διαστάσεις, για να τοποθετηθεί στην γκάμα της εταιρείας, πάνω από τη νέα GLA (κατασκοπευτική, ηλεκτρονικά επεξεργασμένη εικόνα).

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center