Το Nissan Ariya είναι προγραμματισμένο να κάνει το ντεμπούτο του στις 15 Ιουλίου.

Το Nissan Ariya είναι προγραμματισμένο να κάνει το ντεμπούτο του στις 15 Ιουλίου.

Με e-4ORCE το νέο Nissan Ariya (+vid)

2.106 Επισκέψεις στο άρθρο (13/7/2020)

Η Nissan συνεχίζει την καμπάνια teaser για το Ariya που κάνει ντεμπούτο σε λίγες ημέρες και μέσω ενός βίντεο μας δίνει κάποια επιπλέον στοιχεία του νέου ηλεκτρικού SUV.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Πρώτα απ` όλα, η Nissan κάνει μία προεπισκόπηση του λογότυπου παραγωγής του Ariya, το οποίο δεν παρεκκλίνει πολύ από το λογότυπο που είδαμε στο πρωτότυπο. Η Nissan δείχνει επίσης τη διαμόρφωση των φωτιστικών σωμάτων, με τη λεπτή LED γραμμή στο πίσω μέρος να κλέβει την παράσταση.
 
Όμως το πιο σημαντικό είναι το σύστημα e-4ORCE το οποίο θα κάνει και αυτό το ντεμπούτο του. Η ιαπωνική μάρκα επιβεβαίωσε ότι το σύστημα κίνησης των δύο ηλεκτρικών κινητήρων θα εξοπλίζει το Ariya επιτυγχάνοντας με αυτό τον τρόπο τετρακίνηση.
 
Από κει και πέρα εξ όσων γνωρίζουμε μέχρι αυτή τη στιγμή το Ariya θα τοποθετηθεί κάτω από τη νέα γενιά Χ-Τrail από άποψη μεγέθους και θα βασιστεί πάνω σε μια ειδική πλατφόρμα αποκλειστικά για ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Παράλληλα αναμένεται να εξοπλιστεί με το ημι-αυτόνομο σύστημα οδήγησης ProPilot, καθώς και τα πιο πρόσφατα τεχνολογικά συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης οδηγού που προσφέρει στη Nissan.
 
Αυτή την στιγμή δεν γνωρίζουμε τίποτα επίσημο για το κινητήριο σύνολο, εκτός φυσικά από αυτό που προαναφέραμε, πως θα είναι πλήρως ηλεκτρικό και θα περιλαμβάνει δύο κινητήρες - έναν σε κάθε άξονα.
 
Μείνετε συντονισμένοι καθώς το Nissan Ariya είναι προγραμματισμένο να κάνει το ντεμπούτο του στις 15 Ιουλίου στις 8:00 π.μ.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto