Με φρέσκια εμφάνιση και πιο hi-tech η νέα Skoda Superb
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Με φρέσκια εμφάνιση και πιο hi-tech η νέα Skoda Superb

9.113 Επισκέψεις στο άρθρο (15/10/2021)

Η νέας γενιάς Superb θα λανσαριστεί στην αγορά το 2023, θα αλλάξει σε σχεδίαση εξωτερικά αλλά στο εσωτερικό ενώ συνδυάζεται με μοτέρ βενζίνης, diesel και με Plug-in υβριδικές εκδόσεις.

Η Skoda παρουσίασε σε σύντομο χρονικό διάστημα τη νέα γενιά της Octavia και το ολοκαίνουριο Enyaq Iv, ωστόσο η φίρμα σύντομα θα φροντίσει να αποκαλύψει τη νέα Suberb σε σεντάν και wagon αμάξωμα. Η Superb θα συνεχίσει να βασίζεται στην πλατφόρμα MQB του VW Group και φημολογείται πως θα μεγαλώσει σε μήκος και μεταξόνιο, ώστε να διαφοροποιηθεί από την Octavia, η οποία μεγάλωσε σε διαστάσεις επίσης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Πιο σπορτίφ και μυώδης σε σχέση με πριν

Όσον αφορά στην σχεδίαση του αυτοκινήτου, στον πρόβολο ξεχωρίζουν τα LED φωτιστικά σώματα και η ανανεωμένη μάσκα. Οι προσθήκες των κατακόρυφων αεραγωγών στο μπροστινό προφυλακτήρα είναι παρόμοιες με αυτές που έχουμε δει και σε άλλα μοντέλα της εταιρείας, ενώ το αυτοκίνητο ίσως υιοθετήσει πιο coupe οροφή και πιο μυώδη χαρακτηριστικά στο αμάξωμά του.

Σε βενζίνη, diesel και με Plug-in εκδόσεις

Το επερχόμενο μοντέλο θα έχει πλήθος επιλογών στην φαρέτρα του, αφού θα έχει στην παλέτα τους ίδιους κινητήρες με το καινούργιας γενιάς Volkswagen Passat (B9) που πιθανολογείται πως θα κυκλοφορήσει και αυτό το 2023. Επιπλέον θα προσφέρονται διάφορες Plug-in υβριδικές εκδόσεις με τον ηλεκτροκινητήρα να έχει αυτονομία πάνω από 100 χιλιόμετρα. Αντίστοιχα θα υπάρξουν μοτέρ diesel και βενζίνης στα 2,0 λίτρα, διαθέσιμα σε δικίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις με το σύστημα 4Motion.

Νέα προσέγγιση στην καμπίνα.

Στην καμπίνα, η Superb θα υιοθετήσει μια νέα προσέγγιση για τον τρόπο που οι χρήστες θα αλληλεπιδρούν με το αυτοκίνητο. Ο CEO της Schafer έχει δηλώσει σχετικά: «To εσωτερικό του αυτοκινήτου είναι ένα βήμα μπροστά. Θα υπάρχουν νέα δεδομένα. Η Superb θα είναι αυτή που θα εξελιχτεί πρώτη και θα ακολουθήσει το Kodiaq δεύτερης γενιάς».

Η Superb είναι κεφάλαιο για την Skoda

Κλείνοντας, αξίζει να αναφερθεί πως, η Superb είναι ένα από τα καλοπουλημένα μοντέλα της Skoda, τηρουμένων των αναλογιών της κατηγορίας, αφού από το 2001 μέχρι το 2019 κατάφερε να πουλήσει περισσότερες από 1.280.600 μονάδες σε sedan και estate εκδόσεις. Αυτή τη στιγμή κυκλοφορεί στους δρόμους η ανανεωμένη εκδοχή της τρίτης γενιάς του μοντέλου.

Αλλάζει η τσέχικη μπερλίνα!
- Πιο σπορτίφ και μυώδης σε σχέση με πριν
- Σε βενζίνη, diesel και με Plug-in εκδόσεις
- Νέα προσέγγιση στην καμπίνα.
Έχουν τύχη τέτοια θεόρατα σεντάν ενώ υπάρχουν τα SUV; Εσύ θα έπαιρνες σήμερα σεντάν ή θα τα θεωρείς ξεπερασμένα;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

NEO TRAFIC
moto