Η μάρκα αναφέρει πως το C3 JCC+ συνδυάζει την κομψότητα ενός μαύρου φορέματος με τα χαρακτηριστικά χρώματα του Castelbajac.

Η παραγωγή του θα περιοριστεί στα 99 αυτοκίνητα.

Ο τεχνολογικός εξοπλισμός είναι πλούσιος.

Με «μοδάτο» C3 η Citroen στο Παρίσι

13.076 Επισκέψεις στο άρθρο (19/9/2018)

Mε ένα πολύ μοδάτο και ξεχωριστό C3 θα δώσει το παρών η Citroen στην Έκθεση του Παρισιού. Δείτε το.

Η Citroen θα είναι παρούσα στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού με το C5 Aircross PHEV Concept αλλά το περίπτερό της θα έχει μια ακόμη παρουσία που θα δώσει όμορφο χρώμα σε αυτούς που θα το επισκεφτούν. Πρόκειται για το C3 JCC+ που δημιουργήθηκε από τον Γάλλο σχεδιαστή Jean-Charles de Castelbajac που θέλησε να μετατρέψει το hatchback σε «αυτοκίνητο μόδας».

Η μάρκα αναφέρει πως το C3 JCC+ συνδυάζει την κομψότητα ενός μαύρου φορέματος με τα χαρακτηριστικά χρώματα του Castelbajac: το κόκκινο, το μπλε και το κίτρινο. Έτσι, ενώ το αμάξωμα είναι μαύρο, ο οροφή είναι βαμμένη κόκκινη, τα φώτα ομίχλης χαμηλά είναι μπλέ περιμετρικά και οι θήκες των καθρεπτών είναι βαμμένες σε κίτρινο χρώμα.
 
Τα ίδια χρώματα δίνουν το παρών και στον εσωτερικό διάκοσμο του μοντέλου καθώς βρίσκονται διάσπαρτα σε κάθε σημείο της καμπίνας, όπως τα πατάκια, το τιμόνι, τις θύρες κτλ.

Ο τεχνολογικός εξοπλισμός είναι πλούσιος ενώ η Citroen αποκαλύπτει πως το μοντέλο θα προσφερθεί αποκλειστικά μέσω του γαλλικούς της site και μόνο με τον PureTech κινητήρα των 110 ίππων σε συνεργασία με το 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Η παραγωγή του θα περιοριστεί στα 99 αυτοκίνητα.
 

Mercedes
moto