Με νέα καμπίνα και φρέσκια εμφάνιση το ανανεωμένο Kia Seltos
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Με νέα καμπίνα και φρέσκια εμφάνιση το ανανεωμένο Kia Seltos

3.315 Επισκέψεις στο άρθρο (30/6/2022)

Το Kia Seltos ανανεώθηκε μέσα και έξω παραμένοντας έτσι «φρέσκο» σε μία ανταγωνιστική κατηγορία όπως αυτή των compact SUV.

Μέσα και έξω αλλαγμένο

Η Kia έστρεψε την προσοχή της στο παγκόσμιο SUV που έχει στην γκάμα της, το Seltos προχωρώντας στην ανανέωσή του. Το compact SUV έλαβε νέα χαρακτηριστικά, μέσα και έξω, λαμβάνοντας μία ουσιαστική ενημέρωση προκειμένου να συνεχίσει ακμαίο την παρουσία του στις αγορές.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Φρεσκαρισμένο εξωτερικό

Οι αλλαγές ξεκινούν από το εξωτερικό, όπου το Seltos αποκτά επανασχεδιασμένους προβολείς με νέα φώτα ημέρας LED και διακριτικά ανασχεδιασμένα κάθετα φώτα ομίχλης. Η Kia άλλαξε επίσης την εμφάνιση στο κάτω μέρος του εμπρόσθιου προφυλακτήρα, ενώ η διχτυωτή μάσκα φαίνεται λίγο μεγαλύτερη τώρα. Στο πίσω μέρος, έχει προστεθεί μια φωτιζόμενη μπάρα που διακόπτεται μόνο από το νέο λογότυπο της εταιρείας, ενώ τα αναμορφωμένα φωτιστικά σώματα έχουν πλέον πιο ευκρινή εμφάνιση. Τέλος, οι ανακλαστήρες έχουν επανατοποθετηθεί στην πλαστική επένδυση του προφυλακτήρα.

Σημαντικές αλλαγές στην καμπίνα

Στην καμπίνα οι αλλαγές είναι σαφώς πιο ευκρινείς, αφού το Seltos έρχεται με ένα πλήρως τροποποιημένο ταμπλό για να φιλοξενήσει το ζευγάρι οθονών 10,25 ιντσών που κάθονται δίπλα-δίπλα, η μία ως ψηφιακός πίνακας οργάνων και η άλλη ως οθόνη για το infotainment. Ο αρχικός επιλογέας ταχυτήτων έχει πλέον αντικατασταθεί από έναν περιστροφικό διακόπτη, ο οποίος εξακολουθεί να πλαισιώνεται από πολλά κουμπιά όπως πριν. Η Kia τροποποίησε επίσης τα χειριστήρια για τον κλιματισμό.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
test center