2 φωτογραφίες »

Με νέες εκδόσεις εμπλουτίζει την γκάμα της Τaycan η Porsche

2.261 Επισκέψεις στο άρθρο (21/5/2021)

Aκόμη δύο εκδόσεις GTS και Cross Turismo για το πρώτο της αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο ετοιμάζει η Porsche.

Να επεκτείνει την γκάμα της Porsche Taycan με δύο νέες εκδόσεις GTS και Sport Turismo ετοιμάζει η γερμανική φίρμα. Η Porsche, μετά το πρώτο λανσάρισμα του πρώτου της ηλεκτρικού μοντέλου, ανανεώνει συνεχώς την γκάμα της Taycan με νέες εκδόσεις, πρώτα με πισωκίνητες εκδόσεις και ύστερα με την Cross Turismo έκδοση για όσους επιθυμούν περισσότερους χώρους.

Οι πληροφορίες για την κίνηση αυτή που σχεδιάζει η φίρμα διέρρευσαν σε forum φίλων του μοντέλου. Ένα από τα μέλη της λέγεται πως επισκέφτηκε μια αντιπροσωπεία της φίρμας για παραγγείλει μια 4S Cross Turismo, όταν είδε στον υπολογιστή του πωλητή πως σύντομα θα λανσαριστεί μια Taycan GTS και μια Taycan Sport Turismo GTS. O πωλητής λέγεται πως επιβεβαίωσε αυτή την πληροφορίες, ωστόσο ανέφερε πως δεν έχει κάποια επιπλέον πληροφόρηση για τα μοντέλα αυτά.

Η GTS έκδοση της Taycan θα τοποθετηθεί ανάμεσα στην 4S και την Turbo και πιθανότατα θα έχει μικρότερο βάρος σε σχέση με τις προαναφερόμενες εκδόσεις ενώ θα υιοθετήσει κάποιες μοναδικά χαρακτηριστικά στην σχεδίασή της που θα την κάνουν να ξεχωρίζει. Όσον αφορά στην έκδοση Sport Turismo, πιθανότατα θα υιοθετήσει το αμάξωμα της Cross Turismo χωρίς τα πλαστικά προστατευτικά. Επίσης, το αυτοκίνητο θα βρίσκεται πιο κοντά στο έδαφος.
 

NEO PROACE
skoda