Το μοντέλο παραγωγής θα λανσαριστεί στα τέλη του 2020.

Mε νέο E-Tron concept η Audi στην Γενεύη

1.705 Επισκέψεις στο άρθρο (11/2/2019)

Γεμάτο από νέα μοντέλα και εκδόσεις θα είναι το περίπτερο της Audi στην Γενεύη. Διαβάστε τι πρέπει να περιμένουμε.

Η Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης ανοίγει τις πόρτες της σε λιγότερο από έναν μήνα και ήδη έχουν αρχίσει να διαρρέουν οι πρώτες πληροφορίες για το επερχόμενο e-tron concept που θα φέρει μαζί της η Audi.

Kατ αρχάς, πρόκειται να παρουσιαστεί στις 5 Μαρτίου και η μάρκα το χαρακτηρίζει ως «premium compact SUV» με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο πως θα έχει διαστάσεις κοντά σε αυτές του Q3. Εκπρόσωπος της μάρκας φέρεται να δήλωσε πως θα βασίζεται πάνω στην καινούρια ηλεκτρική πλατφόρμα MEB του VW Group και ότι το μοντέλο παραγωγής θα λανσαριστεί στα τέλη του 2020 με τιμή πιο προσιτή από αυτή του E-Tron.
 
Ακριβείς πληροφορίες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου δεν έχουν γίνει γνωστά, ωστόσο η VW έκανε λόγο στο παρελθόν πως η πλατφόρμα θα δίνει την δυνατότητα να κατασκευαστούν τόσο τετρακίνητα όσο και πισωκίνητα μοντέλα με την ηλεκτρική τους αυτονομία να φτάνει μέχρι και τα 547 χιλιόμετρα.

Δίπλα στο παραπάνω concept, η Audi θα φέρει μαζί της τέσσερα plug-in υβριδικά μοντέλα με το ένα από αυτά να λέγεται πως είναι η PHEV έκδοση του Q5 και τα άλλα δύο τα A7 e-tron και A8 e-tron.
 

Toyota
moto